F Fire and Ice: Το πρώτο epic fantasy του Robert Rodriguez! - FilmBoy Fire and Ice: Το πρώτο epic fantasy του Robert Rodriguez! - FilmBoy
  • Latest News

    Fire and Ice: Το πρώτο epic fantasy του Robert Rodriguez!


    O Ralph Bakshi είναι ο animator που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Wizards και της πρώτης μεταφοράς του Lord of the Rings

    Πρωτοπόρος στο είδος του, χρησιμοποίησε μια νέα τεχνική για να μας μεταφέρει το Fire and Ice, το οποίο προσάρμοσε τα σχέδια του Frank Frazetta για τη δημιουργία των χαρακτήρων.

    Τώρα όμως ο Robert Rodriguez έρχεται να δημιουργήσει το ριμέικ του Fire and Ice σε μια προσπάθεια παραγωγής ενός νέου franchise. 

    Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα ξεκίνησε γύρω στο 2010 για τη νέα εκδοχή της ιστορίας, ενώ ήδη από το 2012, ο Rodriguez είχε πει ότι θα ασχοληθεί με την ταινία μετά τα Machete Kills και Sin City: A Dame to Kill For.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Rodriguez θέλει να φέρει στο φως ένα νέο franchise που θα αποτελείται από "πολλές πτυχές ενός βάρβαρου και πρωτόγονου κόσμου".

    Το Fire and Ice μας αφηγείται την ιστορία ενός Άρχοντα του Πάγου που σταδιακά κυριαρχεί των εχθρών του και δημιουργεί ένα φρόυριο από πάγο.

    Απαγάγει την Teegra, κόρη του Άρχοντα της Φωτιάς και όπως είναι αναμενόμενο γίνεται πόλεμος μεταξύ Πάγου και Φωτιάς.

    Σύμφωνα με τον Rodriguez, η δημιουργία αυτής της ταινίας αποτελεί όνειρο ζωής που ξεκίνησε από πολύ παλιά, όταν πρωτοείδε το αυθεντικό Fire And Ice.

    Τότε η τεχνολογία δεν επέτρεπε το βάψιμο κάθε καρέ, όμως τώρα που αυτό είναι εφικτό, θα προσπαθήσει να μεταφέρει στην οθόνη τις εικόνες που είχε στη φαντασία του.

    Το αποτέλεσμα ήδη διαγράφεται ενδιαφέρον αν λάβουμε υπόψη τις προηγούμενες πρωτοποριακές δουλειές του.
    Εμείς περιμένουμε περισσότερα νέα για την επιστροφή του Fire and Ice.

    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fire and Ice: Το πρώτο epic fantasy του Robert Rodriguez! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top