F The Newsroom - season 3 trailer: Ίσως η καλύτερη σειρά που δεν βλέπεις... - FilmBoy The Newsroom - season 3 trailer: Ίσως η καλύτερη σειρά που δεν βλέπεις... - FilmBoy
  • Latest News

    The Newsroom - season 3 trailer: Ίσως η καλύτερη σειρά που δεν βλέπεις...


    Ίσως η καλύτερη σειρά που δεν βλέπεις, το Newsroom επιστρέφει για την 3η season του και στο trailer μπορούμε να διακρίνουμε τα βασικά στοιχεία της πλοκής. 

    Μετά τα γεγονότα της 2ης season, το κανάλι και ο διάσημο παρουσιαστής Will McAvoy (Jeff Daniels) έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και ο ίδιος μαζί με το team προσπαθούν να ξανακερδίσουν το κοινό τους, με προσοχή και επιφυλακτικότητα. 

    Ο Neil Sampat του Dev Patel (ένας χαρακτήρας που συμπάθησα από την πρώτη στιγμή) φαίνεται να έχει αυξημένες αρμοδιότητες σε αυτόν τον γύρο, έχοντας απόρρητες κυβερνητικές πληροφορίες στα χέρια του, που στοιχειοθετούν μια υπόθεση που μπορεί να φτιάξει και να καταστρέψει καριέρες. 

    Οι διάλογοι συνεχίζουν να είναι καταιγιστικοί, ο  Jeff Daniels απολαυστικός και η χημεία ανάμεσα στην Olivia Munn και Donald Sadoski φοβερή, στο δίδυμο που κλέβει την παράσταση στους β΄ ρόλους, με το χιούμορ του.  

    Το Newsroom οδεύει στο φινάλε του και μαζί του και ο Aaron Sorkin, ο δημιουργός του show, ο οποίος δηλώνει ότι αυτή θα είναι και η τελευταία δουλειά του στην τηλεόραση. 

    Με Όσκαρ για το σενάριο του The Social Network, o Sorkin μπορεί να θεωρείται καταξιωμένος δημιουργός με πολύ δουλειά και στον κινηματογράφο, όμως το σενάριο του για την καινούρια βιογραφία του Steve Jobs αντιμετωπίζει προβλήματα και το NBC τον πιέζει να μεταφέρει την υπόθεση του A Few Good Men στην τηλεόραση. 

    To Newsroom προβάλεται κάθε Κυριακή από το HBO.

    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Newsroom - season 3 trailer: Ίσως η καλύτερη σειρά που δεν βλέπεις... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top