F Οι 10 πρώτες ταινίες του Toronto After Dark Film Festival 2014 - FilmBoy Οι 10 πρώτες ταινίες του Toronto After Dark Film Festival 2014 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 10 πρώτες ταινίες του Toronto After Dark Film Festival 2014


    Σε περίπου ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί το Toronto After Dark Film Festival.

    Από τις 16-24 Οκτωβρίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δούνε κάποια από τα πιο αναμενόμενα θρίλερ, ταινίες επιστημονικής φαντασίας, δράσης και φιλμ που ήδη μυρίζουν ...καλτ!

    Ας δούμε τα trailer των 10 πρώτων ταινιών που ανακοινώθηκαν.
    Παρακάτω, δείτε και λίγα λόγια για κάθε ταινία.




    HELLMOUTH 

    Κλασσική ταινία τρόμου με ιστορία που σε τρομάζει μόνο και μόνο από το σενάριο. 

    Ο Charlie Baker (Stephen McHattie, Haunter), φύλακας που πιάνει δουλειά σε μυστήριο νεκροταφείο, η διαδρομή προς το οποίο περιλαμβάνει δαιμονικές δυνάμεις και μια πανέμορφη γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή. 

    Η νέα ταινία του Tony Burgess (Pontypool) δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης του είδους της.


    THE BABADOOK

    Επίσης κλασσική τρομακτική ταινία με παιδί που πιστεύει ότι στο σπίτι του ζει ένα τέρας. 

    Η μητέρα του που το μεγαλώνει μόνη της προσπαθεί να βρει μια άκρη, ενώ ένα βιβλίο εμφανίζεται μυστηριωδώς στο σπίτι και από τότε αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα.


    PREDESTINATION

    Αυστραλιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας που θυμίζει πολύ Minority Report με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke

    Βασισμένη σε βιβλίο, η ταινία μας αφηγείται την περιπέτεια ενός πράκτορα, με την ικανότητα να ταξιδεύει στο χρόνο για να σταματάει τα εγκλήματα πριν διαπραχθούν, που στην τελευταία αποστολή του καλείται να σώσει ολόκληρη τη Νέα Υόρκη από ένα βομβιστή.


    DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD

    Το σίκουελ της απίστευτης πρώτης ταινίας, αυτή τη φορά με Ναζί ζόμπι που σπέρνουν τον τρόμο στη Νορβηγία. 

    Ο μοναδικός επιζών της πρώτης ταινίας πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν Αμερικάνο κυνηγό ζόμπι και μια ομάδα νεκρών Ρώσων που ξαναζωντάνεψαν με απώτερο σκοπό φυσικά να σκοτώσει τα Ναζί ζόμπι και τον αρχηγό τους (διαβάστε το review εδώ). 

    Περιμένουμε με αγωνία!


    WOLVES

    Σε αυτή την ταινία δράσης και ενηλικίωσης παρακολουθούμε την ιστορία του Cayden (Lucas Till, X-MEN: Days Of Future Past) που ξυπνά και βλέπει τους γονείς του δολοφονημένους και το σώμα του μεταμορφωμένο σε λύκο.

    Αναζητώντας την αλήθεια, θα καταλήξει σε μια μικρή πόλη που βασανίζεται από δύο αντίπαλες φυλές λυκανθρώπων με αρχηγούς τον Jason Momoa (Conan the Barbarian) και τον Stephen McHattie (Haunter).

     

    OPEN WINDOWS

    Ένα ακόμη θρίλερ με αναφορές στον Χίτσκοκ και έμπνευση από τις διαρροές του διαδικτύου και τον εθισμό στην τεχνολογία. 

    Ένας ιδρυτής fan-site (Elijah Wood) πείθεται από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα να χακάρει την προσωπική κάμαρα της ηθοποιού που θαυμάζει (Sasha Grey), αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και πρέπει εναγωνίως να ξεφύγει από έναν ψυχοπαθή.


    ZOMBEAVERS

    Για αυτή την ταινία έχουμε ξαναγράψει
    Ο τίτλος τα λέει όλα και σε συνδυασμό με την κλασσική ιστορία κολλεγιόπαιδων που θέλουν να περάσουν ένα τρελό Σαββατοκύριακο αλλά τους επιτίθενται τα εν λόγω πλάσματα, το ξεκαρδιστικό αυτό θρίλερ ακούγεται πολλά υποσχόμενο.


    SUBURBAN GOTHIC

    Η απίστευτη ιστορία ενός νέου απόφοιτου και άνεργου που αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του σε μια μικρή πόλη. 

    Όλα όμως θα ανατρεπούν όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα επίμονο και εκδικητικό φάντασμα και ένα μυστήριο που πρέπει οπωσδήποτε να λύσει γιατί αλλιώς πολλοί κινδυνεύουν να πεθάνουν. 

    Ενδιαφέρουσα ταινία με σημαντικούς συντελεστές που περιλαμβάνουν τους Kat Dennings (Thor: The Dark World), Ray Wise (How I Met Your Mother), Jeffrey Combs (Would You Rather) και  John Waters (Excision).


    TIME LAPSE

    Σε αυτό το βραβευμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, τρεις φίλοι ανακαλύπτουν μια μυστηριώδη μηχανή που βγάζει φωτογραφίες 24 ώρες στο μέλλον. 

    Αν και αρχικά οι φίλοι ενθουσιάζονται, σύντομα τα πράγματα παίρνουν άσχημη πλοκή, καθώς η μηχανή αποκαλύπτει ένα πολύ δυσοίωνο μέλλον που πρέπει οπωσδήποτε να αποτραπεί πριν είναι πολύ αργά για όλους.


    ABCS OF DEATH 2
     

    Το σίκουελ της πρώτης ταινίας που απεικόνιζε 26 διαφορετικούς θανάτους, όσους και τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου. 

    Ετοιμαστείτε για ακόμα πιο εμπνευσμένους θανάτους με αυτό το συλλογικό έργο σύντομων ιστοριών που παρουσιάζουν διαφορετικούς, αστείους, τρομακτικούς και συχνά διασκεδαστικούς τρόπους για να φύγει κάποιος από αυτό τον κόσμο.

    Σοφία Μπαγατέλα.
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 10 πρώτες ταινίες του Toronto After Dark Film Festival 2014 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top