F The Green Inferno trailer: Καμιά καλή πράξη δεν μένει ...ατιμώρητη! - FilmBoy The Green Inferno trailer: Καμιά καλή πράξη δεν μένει ...ατιμώρητη! - FilmBoy
  • Latest News

    The Green Inferno trailer: Καμιά καλή πράξη δεν μένει ...ατιμώρητη!


    Σχεδόν ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν το δεύτερο trailer, μαζί με το πρώτο πόστερ της νέας ταινίας του Eli Roth, The Green Inferno και μπορούμε επιτέλους να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη ματιά για το τι συμβαίνει στα αχανή δάση του Περού.

    Μία ομάδα ακτιβιστών φοιτητών ταξιδεύουν στην περουβιανή ζούγκλα, με σκοπό να σταματήσουν μια εταιρεία από το αρπάξει τη γη και να διώξουν τις ντόπιες φυλές ιθαγενών από τα σπίτια τους. 

    Ύστερα από μια ανώμαλη προσγείωση του αεροπλάνου τους, οι φοιτητές πιάνονται αιχμάλωτοι των ίδιων ιθαγενών που ήθελαν να προστατέψουν και ...η “πράσινη κόλαση” ξεκινάει, καθώς τα μέλη της φυλής αποδεικνύονται ανθρωποφάγοι!

    Το σενάριο γράφτηκε από τους Roth, Guillermo Amoedo, μαζί με τον Nicolas Lopez (Aftershock) και το καστ αποτελείται από τους: Lorenza Izzo (Aftershock), Ariel Levy, Daryl Sabara (John Carter), Kirby Bliss Blanton (Project X), Sky Ferreira, Magda Apanowicz, Aaron Burns, Nicolas Martinez και τον Ramon Llao.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική από την Open Road στις 5 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer και πόστερ της ταινίας παρακάτω.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Green Inferno trailer: Καμιά καλή πράξη δεν μένει ...ατιμώρητη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top