F Steven Seagal στους Εxpendables ...ποτέ ξανά! - FilmBoy Steven Seagal στους Εxpendables ...ποτέ ξανά! - FilmBoy
  • Latest News

    Steven Seagal στους Εxpendables ...ποτέ ξανά!


    Ο ''τροφαντούλης'' πάλαι ποτέ action star συνεχίζει να μπλοκάρει τη συμμετοχή του σε οποιοδήποτε μελλοντικό sequel των Αναλώσιμων, τονίζοντας ότι απλά δε γουστάρει κάποιους από τους συμμετέχοντες...

    Τι σόι μανιάτικο είναι αυτό δε μπορώ να καταλάβω...
    Τη δεκαετία του '80 και '90 Stallone και Άρνι δε αντάλλασαν ούτε καλημέρα, τώρα όμως έχουν γίνει κολλητοί και διασκεδάζουν με τις ταινίες τους αφήνοντας στην άκρη κάθε μαρκετίστικη η μη κόντρα.

    Ο Seagal δε ξεχνάει όμως, και συνεχίζει τη καριέρα του με σκουπίδια που το budget τους με το ζόρι ξεπερνάει τα $20.000, για σκηνοθεσία ούτε λόγος, οι υπόλοιποι ηθοποιοί θυμίζουν ερασιτεχνική σχολική παράσταση και ο ίδιος δε λέει να κόψει τα πιτόγυρα...

    Κρίμα, γιατί οι πρώτες του ταινίες παρόλο που δε τις λες οσκαρικές, ήταν τίμιες, με καλές σκηνές δράσης, ένα αξιοπρεπές σενάριο για το είδος τους, και ένα Seagal ορεξάτο να δέρνει κόσμο και ταυτόχρονα να μεταδίδει μια στωικότητα.


    Τώρα δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του με ένα Under Siege 3 στα σκαριά, γυρισμένο στη Ρωσία.
     

    Θυμίζουμε στο πρώτο ήταν ο μάγειρας του ''όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω'' σ'ένα πλοίο και στο 2ο μέρος πλάκωσε στο ξύλο όλους τους επιβάτες ενός τραίνου.
     

    Αν κρατηθούν τα καλά στοιχεία 2 αυτών έργων ίσως και να το σκεφτούμε-άμα δώ καμιά κάμερα να δείχνει το πάνω μέρος του Seagal απλά να κουνάει τα χέρια του ,,,,,χίλιες φορές Εxpendables!!

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Steven Seagal στους Εxpendables ...ποτέ ξανά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top