F Το The Raid 3 αργεί, αλλά θα γίνει - FilmBoy Το The Raid 3 αργεί, αλλά θα γίνει - FilmBoy
  • Latest News

    Το The Raid 3 αργεί, αλλά θα γίνει

     
    Μια σπόντα του Gareth Evans οτι λατρεύει να βλέπει τον Τony Jaa στην οθόνη, αμέσως οδήγησε σε πανικό τους απανταχού fans.

    Έχουμε και λέμε Gareth Evans: το The Raid έγινε cult επιτυχία και οδήγησε στο The Raid 2 που προκάλεσε θόρυβο σε κοινό και κριτικούς!
     
    Σινεμά διασκέδασης, σφιχτοδεμένη δράση, μάχες σώμα με σώμα που στο τέλος πονάς εσύ ο ίδιος ...το τρίπτυχο της επιτυχίας.
     
    Ο σκηνοθέτης προς το παρόν ξεκουράζεται, και όπως είπε ο ίδιος, θα κλείσει την τριλογία του σε 2 χρόνια από τώρα. 
     
    Τώρα γιατί εμέις δεν έχουμε δεί το Raid 2 στα μέρη μας ακόμα είναι ένα θέμα (φάινεται προέχει κανά ''σειρήνες στη στεριά'' που είναι και της μόδας το καλοκαίρι, η κανά φωσκολικό ρομάντζο με τεράστιες ανατροπές...).
     
    Tony Jaa: Tαυλανδός χαρισματικός μέτρ των πολεμικών τεχνών που δε χρησιμοποιεί καθόλου stunts, δε τα καταφέρνει τόσο καλά στην ηθοποιία και προσπαθεί να γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό.
     
    Αφού ξυλοφόρτωσε άπειρο κόσμο για ασήμαντες αφορμές (ένα αγαλματίδιο στο Ong Bak, και ένα ελέφαντα στο Protector), κάπου η πίεση να αποδείξει οτι πρόκειται για τον επόμενο Bruce Lee τον οδήγησε να εξαφανιστέι για  μεγάλο διάστημα κάνοντας tour σε μοναστήρια!
     
    Πριν ένα χρόνο επέστρεψε στα δρώμενα με το μετριότατο Protector 2 και κάνει άνοιγμα στην Αμερική σε λίγο καιρό με τη βοήθεια του Dolph Lungdren (προβλέπω straight to dvd, και μια σκέψη να αλλάξει τον ατζέντη του όσο είναι νωρίς!).
     
    Το Τhe Raid 3 είναι μια ευκαιρία να δεί το παιδί προκοπή, και μείς να απολαύσουμε ένα ακόμη απίστευτο bodycount...
     
    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το The Raid 3 αργεί, αλλά θα γίνει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top