F Hector and the Search for Happiness trailer: Ο Simon Pegg ψάχνει την ευτυχία στο κόσμο - FilmBoy Hector and the Search for Happiness trailer: Ο Simon Pegg ψάχνει την ευτυχία στο κόσμο - FilmBoy
  • Latest News

    Hector and the Search for Happiness trailer: Ο Simon Pegg ψάχνει την ευτυχία στο κόσμο


    Ο Hector είναι ένας εκκεντρικός και ταυτόχρονα αγαπητός ψυχολόγος στο Λονδίνο. 

    Ενώ αδιαμφισβήτα η ζωή του πηγαίνει περίφημα σε όλους τους τομείς, ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι οι άνθρωποι γύρω του, ο ίδιος, αλλά και οι ασθενείς του δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.
     

    Όπως στα παραμύθια λοιπόν (μια φορά κι ένα καιρό λέει το trailer), ο Hector αποφασίζει να αφήσει πίσω τη ζωή του στο Λονδίνο και ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης της ευτυχίας σε όλα τα πιθανά μέρη του κόσμου. 

    Τον βλέπουμε να επισκέπτεται τη «φιλόξενη» και σοφή Κίνα, να απολαμβάνει τη γαλήνη των πάγων και να κάνει σαφάρι στην Αφρική.
     

    Κι ενώ ο ήρωάς μας (Simon Pegg) προσπαθεί να ξανανιώσει αυθεντικά ευτυχισμένος, η γυναίκα του (Rosamund Pike) μόνο ευτυχισμένη δεν αισθάνεται που την άφησε ξαφνικά. 

    Άλλα σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας και του καστ περιλαμβάνουν τους Christopher Plummer, Toni Collette, Stellan Skarsgård και Jean Reno.
     

    Σκηνοθέτης της ταινίας με τίτλο Hector and the Search for Happiness είναι ο Peter Chelsom (του Serendipity και πιο πρόσφατα του Hannah Montana: The Movie), ενώ η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του François Lelord.
     

    Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τον πάντα ξεχωριστό Simon Pegg σε μία ταινία που μέχρι στιγμής μυρίζει αρκετά The Secret Life of Walter Mitty
    Η αγγλική πινελιά ελπίζουμε να δώσει μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την κωμωδία αυτογνωσίας.
     

    Πώς σας φαίνεται το τρέιλερ;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hector and the Search for Happiness trailer: Ο Simon Pegg ψάχνει την ευτυχία στο κόσμο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top