F Το Truman Show γίνεται τηλεοπτική σειρά από τη Paramount! - FilmBoy Το Truman Show γίνεται τηλεοπτική σειρά από τη Paramount! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Truman Show γίνεται τηλεοπτική σειρά από τη Paramount!


    Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τα τρία βραβεία Όσκαρ στα οποία ήταν υποψήφια, η ταινία The Truman Show άφησε το δικό της στίγμα στους κινηματογραφόφιλους και όχι μόνο. 

    Δεκαπέντε χρόνια μετά, ακόμα γίνεται συζήτηση για μια ταινία που επιδέχεται πολλές ερμηνείες και μοιάζει άκρως επίκαιρη στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογικής έκρηξης, όπου τα προσωπικά δεδομένα με δυσκολία πλέον παραμένουν προσωπικά.
     

    Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Paramount Pictures και ετοιμάζουν μια νέα σειρά που θα θυμίζει Truman Show

    Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για μία μεταφορά της ταινίας, ούτε για ένα reality τύπου Truman Show (το οποίο, ομολογουμένως, θα είχε τεράστια επιτυχία μιας και είμαστε εθισμένοι στις ζωές των διάσημων), αλλά για μία σειρά βασισμένη στην ιστορία του Andrew Niccol, για έναν άντρα που η ζωή του αποτελεί ένα ημι-στημένο reality, χωρίς φυσικά αυτός να το γνωρίζει.
     

    Πρόκειται για μία ιδέα που βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο σύμφωνα με το The Wrap, και αποτελεί μέρος της νέας στρατηγικής της Paramount Pictures, η οποία θα μεταφέρει τηλεοπτικά και τον Εξολοθρευτή.
     

    Παρόλο που πλέον το είδος γύρω από τα reality είναι αρκετά ξεπερασμένο, η ιστορία του Truman Burbank αποτελεί μέχρι σήμερα μία ιδιαίτερη παραβολή για την τεχνολογία και τα όρια της ανθρώπινης φύσης στην έκθεση των προσωπικών τους δεδομένων. 

    Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε και το παράδειγμα της αγγλικής σειράς Black Mirror, που καταδεικνύει με σκοτεινό τρόπο αυτόν ακριβώς τον εθισμό στην τεχνολογία. 

    Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα νέα και λεπτομέρειες για μία σειρά που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει.

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Truman Show γίνεται τηλεοπτική σειρά από τη Paramount! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top