F Ο σκηνοθέτης του The Goonies ανακοινώνει sequel! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του The Goonies ανακοινώνει sequel! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του The Goonies ανακοινώνει sequel!


    Μια συνέχεια για τη ταινία Goonies;
    Υπήρχαν πολλές φήμες εδώ και χρόνια για κάτι τέτοιο και όσο το Hollywood συνεχίζει να «ανακυκλώνει» ιδέες, τα Goonies δεν λένε να «πεθάνουν»! 

    Ο σκηνοθέτης της classic ταινίας Richard Donner σε μία συνέντευξη του στο gossip site TMZ έριξε τη βόμβα: 

    "Δουλεύουμε σε ένα sequel της κλασσικής ταινίας του 1985, The Goonies."

    Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Donner απάντησε: "Ελπίζουμε όλοι τους!".

    Το τελευταίο σενάριο της πιθανής επερχόμενης ταινίας περιλαμβάνει μια νέα ομάδα παιδιών που θα αποτελείται από τους γιούς και τις κόρες της αρχικής συμμορίας Goonies, οι οποίοι θα μπλέκουν σε κάποια νέα περιπέτεια. 

    Όλα τα αρχικά μέλη του cast, συμπεριλαμβανομένου του Josh Brolin, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους σε διάφορες συνεντεύξεις για να επιστρέψουν για μια δεύτερη ταινία, εάν αυτή πραγματοποιηθεί. 

    Κάποια στιγμή η Warner Bros είχε σκεφτεί να κάνει μια σειρά DVD sequel για τα Goonies, αλλά ευτυχώς αυτό δεν συνέβη ποτέ. 

    Το 2008 είχε ακουστεί επίσης πως νέοι συγγραφείς είχαν προσληφθεί για να δώσουν μια συνέχεια στην ιστορία, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. 

    Άραγε να έφτασε η στιγμή να δούμε αυτή τη πολυπόθητη συνέχεια (για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούργιοι), ή θα είναι άλλη μια προσπάθεια που θα πέσει στο κενό;  

    Ο χρόνος θα δείξει.
    Η γνώμη σας;

    Δήμητρα Διαμαντούλη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του The Goonies ανακοινώνει sequel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top