F Ο Brad Pitt γίνεται Στρατηγός στο The Operators από τον σκηνοθέτη του Animal Kingdom - FilmBoy Ο Brad Pitt γίνεται Στρατηγός στο The Operators από τον σκηνοθέτη του Animal Kingdom - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Brad Pitt γίνεται Στρατηγός στο The Operators από τον σκηνοθέτη του Animal Kingdom


    Ο David Michod, σκηνοθέτης του Animal Kingdom και του επερχόμενου The Rover, είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει τον Brad Pitt σε μια νέα ταινία με θέμα τις Αμερικάνικες "επιχειρήσεις" στο Αφγανιστάν. 

    Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Michael Hasting με τίτλο The Operators: The Wild and Terrifying InsideStory of America's War in Afghanistan

    Ο Michod απ΄ όσο μαθαίνουμε θα είναι και ο σεναριογράφος του The Operators

    Στο επίκεντρο του βιβλίου βρίσκεται ο στρατηγός Stanley McChrystal, ο οποίος επιστρέφει πίσω στην Washington  και λίγο καιρό μετά παραιτείται με αφορμή  ένα άρθρο του Hasting στο περιοδικό Rolling Stone, το οποίο άρθρο απεικονίζει τους άντρες-στρατιώτες του στρατηγού να "κτυπούν" τη κυβέρνηση Ομάμπα. 

    Δυστυχώς  όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος ρόλος προορίζεται για τον Brad Pitt

    Σύμφωνα με το Variety η μεγαλύτερη  έμφαση δίνεται στο πρόσωπο του McChrystal. 
    Απ' όσο μαθαίνουμε το βιβλίο αποτελεί μια ματία πίσω από τα "παρασκήνια" των Αμερικανικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν. 

    Γνωρίζοντας  πως η δουλεία του Hasting οδήγησε στη παραίτηση ενός από τους πιο υψηλόβαθμους στρατιωτικούς ηγέτες των Αμερικανικών Δυνάμεων, σίγουρα η προσοχή που θα πρέπει να δοθεί σε αυτό το project κάθε άλλο παρά μικρή θα πρέπει να είναι. 

    Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι αν η ταινία  θα γυριστεί στο ύφος του Wolf of Wall Street αλλά στη στρατιωτική του version, δείχνοντάς μας  δηλαδή την άνοδο και την πτώση ενός ειλικρινή διοικητή ή όχι. 

    O Pitt έχει άλλη μία πολεμική ταινία στο τραπέζι, που γράφετε από τον Steven Knight (Eastern Promises, Locke) και βασίζεται στα γεγονότα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

    Δήμητρα Διαμαντούλη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Brad Pitt γίνεται Στρατηγός στο The Operators από τον σκηνοθέτη του Animal Kingdom Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top