F Πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας 'Η Τελική Αποπληρωμή' στο HFF FRIGHT NIGHTS! - FilmBoy Πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας 'Η Τελική Αποπληρωμή' στο HFF FRIGHT NIGHTS! - FilmBoy
  • Latest News

    Πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας 'Η Τελική Αποπληρωμή' στο HFF FRIGHT NIGHTS!


    Η πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας "Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ" του Αλέξανδρου Λεονταρίτη, με τους Γρηγόρη Τερζάκη, Γιώργο Γιαννόπουλο και Γιάννη Μποσταντζόγλου, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στα πλαίσια του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'.

    Η ταινία θα προβληθεί ως Special Screening στο κλείσιμο του φεστιβάλ, παρουσία των συντελεστών και του cast.

    Ένας πρώην μποξέρ, o Γρηγόρης, έχει εγκαταλείψει το όνειρό του εδώ και καιρό.
    Ακολουθεί πια στη ζωή του τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για τον Μάρκο. 

    Μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα από ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν το χρέος τους.

    Μέσα από μία περιπετειώδη ζωή που περιλαμβάνει απειλές, καταδιώξεις και ληστείες, ο Γρηγόρης θα γνωρίσει τη Νεφέλη, μια νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται. 

    Όμως, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Γρηγόρη θα τον κάνει αναθεωρήσει τη ζωή του και να συγκρουστεί με όλους και με όλα για να κάνει την τελική αποπληρωμή.

    Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Τερζάκης,
    Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Θεοφιλάτος, Αργύρης Θανάσουλας, Μαρίνα Τσιγονάκη (Ladydust ) και Βαγγέλης Μουρίκης.

    Η Τελική Αποπληρωμή (The Final Payoff) είχε προβληθεί στο 8o Διεθνές Φεστιβάλ της Κύπρου όπου απέσπασε το Βραβείο Κοινού ενώ ήταν επίσης υποψήφιο στις κατηγορίες για ανδρική ερμηνεία, κουστούμια και σκηνογραφία, και θα προβληθεί στο WorldFest του Houston τον Απρίλιο.

    Πρόκειται για ένα σύγχρονο νεο-νουάρ που εμπνέεται από τη σημερινή ελληνική επικαιρότητα, την τοκογλυφία και την οικονομική κρίση αλλά και μια περιπέτεια που εμπεριέχει έντονα κοινωνικά στοιχεία με επιρροές ταινιών δράσης αστυνομικού χαρακτήρα.


    Η ταινία είναι μια παραγωγή της Desmida Visual Creations και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο από την Filmboy Pictures

    Δείτε το πρώτο teaser trailer και εικόνες από την ταινία.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας 'Η Τελική Αποπληρωμή' στο HFF FRIGHT NIGHTS! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top