F Πιο σκληρό και χωρίς σάτιρα το remake του Starship Troopers! - FilmBoy Πιο σκληρό και χωρίς σάτιρα το remake του Starship Troopers! - FilmBoy
  • Latest News

    Πιο σκληρό και χωρίς σάτιρα το remake του Starship Troopers!


    Το 2011 ο παραγωγός Neal Moritz εξέφρασε την επιθυμία να κάνει remake της ταινίας Starship Troopers του σκηνοθέτη Paul Verhoeven, που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να συγκεντρώνει θαυμαστές. 

    Αν κρίνουμε από remake άλλων κλασικών ταινιών του Verhoeven, όπως το Total Recall και το επερχόμενο Robocop ...και το Starship Troopers θα χάσει το χιούμορ που έδωσε ο Ολλανδός σκηνοθέτης και χαρακτηρίζει τις ταινίες αυτές.

    Το 2012 ο παραγωγός Toby Jaffe δήλωσε πως η καινούργια ταινία θα στηριχθεί περισσότερο στο βιβλίο του Robert A. Heinlein

    Το σενάριο γράφουν αυτή την περίοδο ο Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class) και ο συνεργάτης του Ashley Miller (X-Men: First Class), οι οποίοι έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την επιστημονική φαντασία και ετοιμάζουν επίσης τον πιλότο για την καινούργια σειρά Terminator

    Σε μία συζήτηση που είχε στο Twitter με τον κριτικό κινηματογράφου Scott Weinberg, ο Stentz δήλωσε πως η ταινία "...θα είναι λιγότερο σατιρική και περισσότερο κανονική μεταφορά του βιβλίου του Heinlein. Κάτι σαν An Officer & a Gentleman σε πιο σκληρό."

    Στο Starship Troopers ο νεαρός στρατιώτης Johnny Rico προσπαθεί να ανέβει στην ιεραρχία μίας φουτουριστικής στρατιωτικής μονάδας. 
    Τελικά θα γίνει αξιωματικός στη διάρκεια του πολέμου μεταξύ ανθρώπων και ενός είδους εξωγήινων με το όνομα Arachnids. 

    Στην καινούργια ταινία εκτός από τον πόλεμο θα δούμε στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και μία ιστορία αγάπης. 

    Η συνταγή της ταινίας είναι αρκετά καλή και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το στούντιο επέλεξε να χρηματοδοτήσει την ταινία.

    Ο Paul Verhoeven φαίνεται όμως να είναι αντίθετος με την ιδέα των remake και δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην HuffPost:

    "Ο μόνος λόγος που γίνονται είναι για να βγάλουν περισσότερα λεφτά. 
    Κάνεις μικρές αλλαγές και πουλάς το προιόν ξανά. 
    Ξέρεις όμως πως είναι το ίδιο πράγμα."

    Ένα σοκ πρέπει να το έχει πάθει ο Verhoeven που βλέπει πλέον τρεις από τις πολύ γνωστές ταινίες του να αποκτούν remake μέσα σε λίγα χρόνια. 
    Λέτε το Showgirls να έχει σειρά;

    Η γνώμη σας ποια είναι;
    Θέλετε να δείτε το καινούργιο Starship Troopers;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πιο σκληρό και χωρίς σάτιρα το remake του Starship Troopers! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top