F Ο σκηνοθέτης του Cabin in The Woods για τη μεταφορά του Daredevil σε τηλεοπτική σειρά - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Cabin in The Woods για τη μεταφορά του Daredevil σε τηλεοπτική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Cabin in The Woods για τη μεταφορά του Daredevil σε τηλεοπτική σειρά


    Σε reboot τον περιμέναμε, σε σειρά οδεύει τελικά ο..."τυφλοσούρτης" ήρωας της Marvel.

    Η αλήθεια είναι πως ο Daredevil, ο "άνθρωπος χωρίς φόβο" με κλασικές ιστορίες όπως τα "Born Again", "Elektra saga" και "Man Without Fear", δεν έχει γνωρίσει και τις πιο ένδοξες μέρες του σε άλλα μέσα.

    Η ταινία του 2003 με τον Ben Affleck παρότι έβγαλε το μπάτζετ της χωρίς να αγγίζει αστρονομικά μπλοκμπάστερ νούμερα, αποδείχτηκε μια "MTV friendly" μεταφορά, φανερά αδικημένη από τους παραγωγούς και το πολύ καλό Director's Cut που κυκλοφόρησε αργότερα σε dvd (για τον Bat-ffleck ας μην μιλήσουμε καλύτερα ...όσο φόραγε τη μάσκα καλός ήταν πάντως).

    Το sequel που μετατράπηκε σε reboot τραβιόταν για χρόνια, με σκηνοθέτη κάποια στιγμή τον David Slade (30 Days of Night), μόνο που τα σχέδια ναυάγησαν και τον Οκτώβρη του 2012 τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα επέστρεψαν ξανά στις Marvel Studios-Disney, αφού η Fox καθυστερούσε να ξεκινήσει την παραγωγή, κρατώντας μόνο τους X-men και Fantastic Four.

    Σύμφωνα με το The Wrap, ο "Man without Fear" θα συνεχίσει τελικά σε τηλεοπτική μορφή, μέσα από τη συμφωνία που έχει κάνει η Marvel με το Netfix.

    Το πρώτο όνομα στο οποίο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την συγγραφή του σεναρίου, δεν είναι άλλος από τον Drew Goddard, σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο του Cabin in The Woods, σεναριογράφο στο Cloverfield αλλά και στις σειρές Alias, Lost, Buffy και Angel.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Marvel, αν και ο Goddard είχε δηλώσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στα Shock και Collider:

    "Θα ήθελα να προχωρήσω με οποιονδήποτε χαρακτήρα της Marvel.
    Θα μου άρεσε όποιος κι αν ήταν, καθώς μου αρέσουν πολύ αυτά που κάνουν με τον Joss Whedon.

    Όλα έχουν σχέση με το να βρεις το πόστο που σου ταιριάζει και για να εργαστείς σωστά ως σκηνοθέτης σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, θα πρέπει να βρεις τρόπους να το κάνεις προσωπικό.

    Μιλάτε με έναν άνθρωπο που είχε αποσπάσματα από τον Daredevil ζωγραφισμένα στον τοίχο του καθώς μεγάλωνε, ακόμα και στα 18 μου.

    Ένα από τα ρητά του Daredevil που είχα σε μια πόρτα ήταν και το: "I have shown him that a man without hope is a man without fear" και αυτό το στοιχείο ήταν που λάτρευα στο χαρακτήρα.

    Αν καταφέρουμε να βρούμε το σωστό πρότζεκτ, θα ήθελα πολύ να το κάνω."

    Η σειρά πιθανότατα θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2014 ή μέσα στο 2015 ενώ μαζί με τον Daredevil έχουν ανακοινωθεί και σειρές για τους κόμικ ήρωες Luke Cage, Iron Fist και Jessica Jones, με την πιθανότητα όλα αυτά να οδηγήσουν σε μια σειρά της ομάδας των Defenders.

    Η επιλογή τηλεοπτικής σειράς για τον τυφλό δικηγόρο Matt Murdock με τις οξυμένες αισθήσεις που τα βράδια ντύνεται σε ατρόμητο μασκοφόρο ήρωα, μοιάζει ιδανική από τη στιγμή που δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται στα σχέδια των Marvel Studios για την 3η Κινηματογραφική Φάση ταινιών της.

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Cabin in The Woods για τη μεταφορά του Daredevil σε τηλεοπτική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top