F Ευχές και υποσχέσεις για ένα απίστευτο 2014! - FilmBoy Ευχές και υποσχέσεις για ένα απίστευτο 2014! - FilmBoy
  • Latest News

    Ευχές και υποσχέσεις για ένα απίστευτο 2014!


    Άλλη μια χρονιά γεμάτη ταινίες φτάνει στο τέλος της.

    Μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη με στόχους που άλλους επιτύχαμε, άλλους όχι, μα πάντα με την αγάπη που μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια: την αγάπη για το σινεμά.

    Το FilmBoy σταθεροποιήθηκε στη συνείδηση των ελλήνων σινεφίλ ολόκληρου του κόσμου (έχουμε πιστούς αναγνώστες σε 34 χώρες) ως ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά sites, κάτι που φαίνεται τόσο από τις επισκέψεις, όσο και από το άλμα στα rankings του Alexa και άλλα δίκτυα μέτρησης.

    Το Horrorant συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων κινηματογραφιστών, ειδικά τώρα με το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’, και να θεωρείται από εσάς ως το πιο fan horror site στη χώρα μας.

    Το 2013 ήταν επίσης η χρονιά όπου μπήκαν οι βάσεις για το 1ο φεστιβάλ τρόμου που θα γίνει σε 2 πόλεις τον Μάρτιο που μας έρχεται.


    Ένα τόλμημα με πολύ ρίσκο, κόπο και κόστος, αλλά έχω αποδείξει ότι σε ότι αφορά τον κινηματογράφο, δεν φοβάμαι τίποτα.

    Η FilmBoy Pictures κινήθηκε σε ρηχά νερά το 2013, αν και ξεκίνησε με τσαμπουκά το Σεπτέμβριο του 2012.
    Ο ερχομός των διδύμων σε πιάνει πάντα απροετοίμαστο, …όσο έτοιμος κι αν νοιώθεις περιμένοντάς τα.

    Ωστόσο, υπάρχει το σχέδιο που θα εκτοξεύσει την εταιρεία διανομής τη νέα χρονιά.
     

    Αρχή γίνεται με τη κυκλοφορία του Αδάμαστου του Θάνου Κερμίτση – μια ταινία για την οποία νοιώθω πολύ τυχερός που αποτελώ μέρος της – στις αίθουσες της Αθήνας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, από 23 Ιανουαρίου.

    Στον ίδιο μήνα, η FilmBoy Pictures θα ανακοινώσει ένα γεμάτο πρόγραμμα για τη σεζόν, εγκαινιάζοντας και μια (ή δύο) αποκλειστική συνεργασία με μεγάλη εταιρεία διανομής του εξωτερικού.

    Φυσικά, το Μάρτιο έχουμε το φεστιβάλ, για το οποίο πρέπει να σας πω ότι η ανταπόκριση είναι τεράστια – τόσο από φίλους του τρόμου όσο και από ξένους κινηματογραφιστές.

    Μη ξεχνάτε ότι αυτό είναι το 1ο HFF Fright Nights (άρα δεν μας ξέρουν κι από πέρυσι) και μάλιστα σε μια χώρα που κανείς δεν περίμενε να κάνει κάτι παρόμοιο τέτοια εποχή.

    ...Και επειδή αποτελεί παράδοση πλέον, κάθε χρόνο να ανακοινώνουμε και κάτι καινούργιο, μια νέα δραστηριότητα με την οποία θα καταπιαστούμε, ένα καινούργιο στόχο που πάντα επιτυγχάνουμε (θυμηθείτε, το 2011 ήταν το νέο site με το τίτλο Horrorant, το 2012 η εταιρεία διανομής, φέτος το φεστιβάλ τρόμου) …ε, δε μένει παρά να τάξουμε και κάτι για το 2014.

    Κάτι ακόμα μεγαλύτερο από αυτά που έχουμε επιτύχει, κάτι σπουδαίο για εμένα προσωπικά αλλά νομίζω και για τους σινεφίλ της Αθήνας…

    Από τον Σεπτέμβριο του 2014, η FilmBoy Pictures θα έχει τη δική της μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα, στο κέντρο της Αθήνας!
    Περισσότερα προσεχώς.

    Ξέρω, κάθε χρόνο κλείνω το επετειακό editorial με την ίδια ατάκα, αλλά πείτε μου εσείς …
    Το 2014 δεν προβλέπεται μια συναρπαστική χρονιά;

    Εκ μέρους όλων των συντακτών του FilmBoy και του Horrorant, και από εμένα προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την αφοσίωσή σας όλα αυτά τα χρόνια, εσάς τους παθιασμένους, έξυπνους, όμορφους ανθρώπους που επισκέπτεστε τα site μας.

    Να έχετε μια εξαιρετική νέα χρονιά, να είστε υγιείς και ασφαλείς, να επιτύχετε όλους τους στόχους σας και να περνάτε χρόνο με αυτούς που μετράνε περισσότερο στη ζωή σας.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ευχές και υποσχέσεις για ένα απίστευτο 2014! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top