F Underland: The Last Surfacer trailer: Το νέο sci-fi από την Αργεντινή - FilmBoy Underland: The Last Surfacer trailer: Το νέο sci-fi από την Αργεντινή - FilmBoy
  • Latest News

    Underland: The Last Surfacer trailer: Το νέο sci-fi από την Αργεντινή


    Μετά την ταχεία άνοδο του σκηνοθέτη Fede Alvarez - ο οποίος, από ένα short στην Ουρουγουάη βρέθηκε να κάνει το Evil Dead και ήδη ασχολείται με άλλες στουντιακές ταινίες στο Hollywood – άλλο ένα όνομα έρχεται να προστεθεί για να μας πείσει ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη Λατινική Αμερική.

    Gonzalo Gutierrez.
    Να το θυμάστε, γιατί μάλλον θα ακούσουμε ξανά πολύ σύντομα για αυτόν.

    Τούτος μας έρχεται από την Αργεντινή, με ένα άψογο sci-fi με τίτλο Underland: The Last Surfacer, το trailer του οποίου βγήκε ‘…σε επιλεγμένα κινηματογραφικά sites’.
    Αυτά που ψάχνουν εκεί που οι άλλοι όχι.

    Από το trailer φαίνεται σαν μία epic παραγωγή με παρόμοιο budget, αλλά στη πραγματικότητα ο Gutierrez το γύρισε μέσα σε τρεις μόνο ημέρες, σε μια και μοναδική τοποθεσία, γεγονός που καθιστά το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

    Επίσημη σύνοψη δεν υπάρχει πουθενά, ωστόσο μια ιδέα είναι ότι βρισκόμαστε σε έναν Μετα-Αποκαλυπτικό κατεστραμμένο κόσμο, όπου η ανθρωπότητα ζει κάτω από τη Γη, ενώ η επιφάνεια κυριαρχείται από υψηλής τεχνολογίας ρομπότ, με ανθρώπινη ή εξωγήινη μορφή.

    Βάλτε έναν μαχητή και μια cyborg γυναίκα, και καταλαβαίνετε πάνω κάτω τι συμβαίνει.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Underland: The Last Surfacer trailer από FilmBoy-gr

     * Μετά από απαίτηση της NOMAD VFX που παρήγαγε τη ταινία, προστέθηκε και το επίσημο trailer που έφτιαξε η εταιρεία παραγωγής.


     
    UNDERLAND from NOMAD VFX on Vimeo.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Underland: The Last Surfacer trailer: Το νέο sci-fi από την Αργεντινή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top