F Ghost Team One trailer: Ο διάδοχος των Scary Movie; - FilmBoy Ghost Team One trailer: Ο διάδοχος των Scary Movie; - FilmBoy
  • Latest News

    Ghost Team One trailer: Ο διάδοχος των Scary Movie;


    Έχοντας φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια μια σειρά από μετριότατες έως κάκιστες found footage ταινίες, αλλά και παρωδίες ταινιών τρόμου, ελπίζαμε ότι κάπου θα τραβήξει χειρόφρενο η παραγωγή τόσο χοντροκομμένων και πρόχειρων ταινιών. 

    Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται, μιας και ακόμα έχουν ένα σταθερό κοινό. 

    Ψάχνοντας λοιπόν να βρεις έστω και κάτι το ενδιαφέρων σε όλο αυτό το συρφετό, το νέο trailer του found footage comedy/horror Ghost Team One ξεχωρίζει από μίλια μακριά (είχαμε δει το πρώτο trailer τον Γενάρη).

    Σίγουρα όχι για το πρωτότυπο του θέματος, αλλά γιατί φαίνεται να σέβεται τον low budget προϋπολογισμό του, κρατάει τους χαρακτήρες του σε ρεαλιστικά επίπεδα...και γιατί η Fernanda Romero μετράει και φέρνει λίγο σε Shannon Elizabeth, χωρίς να δείχνει λοβοτομημένη.

    Το Ghost Team One ακολουθεί δύο φίλους γεμάτους ορμές, που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν μια κοπέλα η οποία πιστεύει ότι ένα εκδικητικό πνεύμα στοιχειώνει το σπίτι τους.

    Θέτουν λοιπόν ως στόχο την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τα παραφυσικά φαινόμενα.

    Προς μεγάλη τους έκπληξη, καταφέρνουν να βρουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όντως υπάρχει ένα κακόβουλο πνεύμα στο σπίτι τους και έχει ...αχόρταγες σεξουαλικές ορμές!  

    Η σκηνοθεσία είναι των Ben Peyser και Scott Rutherford και εκτός της Fernanda Romero (Kill Katie Malone) παίζουν και οι Carlos SantosJ.R. VillarrealTony Cavalero και Meghan Falcone.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    Ghost Team One red band trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ghost Team One trailer: Ο διάδοχος των Scary Movie; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top