F All Is Bright trailer: Paul Giamatti και Paul Rudd μας φέρνουν τα Χριστούγεννα - FilmBoy All Is Bright trailer: Paul Giamatti και Paul Rudd μας φέρνουν τα Χριστούγεννα - FilmBoy
  • Latest News

    All Is Bright trailer: Paul Giamatti και Paul Rudd μας φέρνουν τα Χριστούγεννα


    Ως φανατικός οπαδός των …Χριστουγέννων, μετράω ήδη μέρες ανάποδα για την πιο όμορφη εποχή της χρονιάς.
    Αλλά φαίνεται, δεν είμαι μόνος.

    Την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μας συστήνει για φέτος το πρώτο trailer του All Is Bright, μια ευχάριστη κομεντί με δραματικές στιγμές και, όπως φαίνεται, εξαιρετικές ερμηνείες.

    Ο πρώην κατάδικος Dennis (Paul Giamatti) μένει ελεύθερος με αναστολή και θέλει να κάνει στην αποξενωμένη κόρη του το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ, το πιάνο που πάντα ήθελε.

    Αλλά ο μόνος τρόπος για να βρει τα μετρητά (και να παραμείνει έξω από τη φυλακή) είναι να πουλάει χριστουγεννιάτικα δέντρα με το παλιό του φίλο Rene (Paul Rudd).

    Διακρίνω μια πολύ καλή χημεία μεταξύ Giamatti και Rudd, και προσωπικά θα ευχαριστιόμουν να έβλεπα επί δύο ώρες τους δύο να αποτυγχάνουν να πουλάνε δέντρα.
    Με όλους τους τρόπους.

    Προφανώς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για άλλον έναν εξαιρετικό ρόλο από τον Paul Giamatti.

    Το All Is Bright βγαίνει σε VoD στην Αμερική στις 10 Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσει η προβολή της στις αίθουσες από 4 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




    All Is Bright trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All Is Bright trailer: Paul Giamatti και Paul Rudd μας φέρνουν τα Χριστούγεννα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top