F Dallas Buyers Club trailer: Αγνώριστος McConaughey ετοιμάζεται για Oscar - FilmBoy Dallas Buyers Club trailer: Αγνώριστος McConaughey ετοιμάζεται για Oscar - FilmBoy
  • Latest News

    Dallas Buyers Club trailer: Αγνώριστος McConaughey ετοιμάζεται για Oscar


    Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Dallas Buyers Club του Jean-Marc Vallee, στο οποίο ο Matthew McConaughey παίζει τον ακτιβιστή και ασθενή του AIDS, Ron Woodroof.

    Ο Woodroof ήταν ένας καθαρόαιμος καουμπόυ, all-american άνθρωπος του Τέξας, που οδηγούσε γρήγορα αυτοκίνητα, κάπνιζε, έπαιζε τυχερά παιχνίδια και έπασχε από τον ιό HIV.

    Όταν η γιατρός του (Jennifer Garner) του λέει ότι έχει μόνο 30 ημέρες ζωής, αυτός τη χαρακτηρίζει απαράδεκτη και πηγαίνει στο Μεξικό για να βρεί τις καλύτερες – παράνομες - θεραπείες για τη φοβερή ασθένεια του.

    Όταν βρίσκει το φάρμακο που η Επιτροπή Φαρμάκων δεν επιτρέπει, ιδρύει τη δική του μικρή επιχείρηση πίσω στις ΗΠΑ για να δίνει στους ασθενείς αυτό που τους αξίζει.

    Η ταινία μοιάζει να υπόσχεται δυνατές ερμηνείες από την Garner ως γιατρός που τελικά κατανοεί τι περνά ο ασθενής της, τον Jared Leto ως συνεταίρος του Woodroof στην παράνομη επιχείρηση, και φυσικά τον McConaughey, ο οποίος μεταμορφώθηκε πραγματικά για το ρόλο.

    Μην εκπλαγείτε αν τον δούμε να ευχαριστεί τη μαμά του το Φλεβάρη…
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Dallas Buyers Club trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dallas Buyers Club trailer: Αγνώριστος McConaughey ετοιμάζεται για Oscar Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top