F Ο Brad Pitt στις προβολές και όλα τα νεότερα για το sequel του World War Z‏ - FilmBoy Ο Brad Pitt στις προβολές και όλα τα νεότερα για το sequel του World War Z‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Brad Pitt στις προβολές και όλα τα νεότερα για το sequel του World War Z‏


    Μια βδομάδα μετά την Αμερική είδαμε τον Άνθρωπο από Ατσάλι και μια βδομάδα αργότερα μια άλλη πολυαναμενόμενη ταινία, το World War Z.

    Το άνοιγμα του δεν ήταν άσχημο, καταλήγοντας δεύτερο με $66,4 εκατομμύρια  (πίσω από τα $82,4 του Monster's University) και από ένα μπάτζετ $190 εκατομμυρίων.

    Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να μην ξεπεράσουν οι αμερικάνικες εισπράξεις το μπάτζετ του, θα τα βγάλει από τις παγκόσμιες.

    Οι μέχρι στιγμής κριτικές είναι μάλλον στο μέτριες προς καλές, με 62/100 Metascore, 68% στο Rottentomatoes, 7.4 στο imdb και 6/10 στο FilmBoy, γι'αυτό και οι συζητήσεις για το sequel ...αλλά θα τα διαβάσετε παρακάτω αυτά.


    Τώρα, δείτε ένα 6λεπτο απόσπασμα-συρραφή από τις διάφορες ξαφνικές επισκέψεις του  Brad Pitt σε special screenings, τεσσάρων διαφορετικών πόλεων ...αν και δεν θα μπορέσετε να ακούσετε πολλά λόγω των πολλαπλών κοριτσίστικων αλαλαγμών.



    Εμείς εδώ είχαμε ζόμπι, αυτοί είχαν τον ίδιο τον Brad Pitt...

    Στα νέοτερα τώρα, ο Brad Pitt μιλώντας στο Hollywood Reporter, είχε δηλώσει πως υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα για να τραβηχτούν από το βιβλίο αλλά δεν επιβεβαίωσε κάτι, μέχρι που η Paramount ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει με ένα sequel, μετά και από τις ανακοίνωση των παγκόσμιων εισπράξεων του περασμένου τριημέρου (στα $111,8 συνολικά μαζί με τα $66,4 της Αμερικής).

    Βλέποντας την ταινία, είναι εμφανές πως έχει γυριστεί μοναχά ως πρώτο μέρος τριλογίας, κάτι που οι Paramount και ο σκηνοθέτης Marc Forster είχαν εξαρχής στο νου τους, δηλώνοντας τον Γενάρη του 2012 πως θέλουν να φτιάξουν μια τριλογία με τον γειωμένο ρεαλισμό της Jason Bourne τριλογίας και του συνταρακτικού μεταποκαλυπτικού κλίματος, του Walking Dead.

    Τα υπόλοιπα στο review!


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Brad Pitt στις προβολές και όλα τα νεότερα για το sequel του World War Z‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top