F Sharlto Copley και Neil Blomcamp του District 9 ξανά μαζί - FilmBoy Sharlto Copley και Neil Blomcamp του District 9 ξανά μαζί - FilmBoy
  • Latest News

    Sharlto Copley και Neil Blomcamp του District 9 ξανά μαζί


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τρίτη και φαρμακερή για τον σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή του District 9, ενός από τα καλύτερα sci-fi των τελευταίων χρόνων.

    Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος Neil Blomcamp και ο ηθοποιός Sharlto Copley (The A-Team) σκοπεύουν να συνεργαστούν για τρίτη φορά και μάλιστα ξανά με sci-fi ταινία.

    Ο τίτλος αυτής θα είναι Chappie και τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως θα εμπεριέχει κωμικά στοιχεία και θα εκτυλίσσεται σε ένα 'ασυνήθιστο' περιβάλλον.

    Αν μη τι άλλο φαντάζει μια διαφορετική επιλογή πάνω στο sci-fi σκηνοθετικό υπόβαθρο που έχει χτίσει μέχρι τώρα ο Νοτιοαφρικανός Blomcamp.

    Μέχρι να έχουμε νεότερα επ'αυτού ...



    ...θα αναμένουμε το Elysium που θα κυκλοφορήσει 9 Αυγούστου στην Αμερική και 24 Οκτωβρίου στα μέρη μας, στο οποίο ο Copley θα βρεθεί δίπλα στον Matt Damon ενώ επόμενοι του ρόλοι θα είναι στα Maleficent, Europa Report και το remake του Oldboy από τον Spike Lee.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sharlto Copley και Neil Blomcamp του District 9 ξανά μαζί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top