F Horror review: Evil Dead, Dead Shadows, Maniac, The Walking Dead (season 3) - FilmBoy Horror review: Evil Dead, Dead Shadows, Maniac, The Walking Dead (season 3) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Evil Dead, Dead Shadows, Maniac, The Walking Dead (season 3)

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.  


    Το Πρόσωπο του Κακού - Evil Dead review

    Για μία ταινία μιλάνε εδώ και πολύ καιρό οι horror fans σε όλο τον κόσμο, και αυτή είναι το καινούργιο Evil Dead του Fede Alvarez.

    Πρόκειται, για όσους δεν γνωρίζουν, για το remake της θρυλικής πλέον ταινίας του Sam Raimi που κυκλοφόρησε το 1981 με πολύ χαμηλό μπάτζετ και είχε 5 νεαρούς να πηγαίνουν διακοπές σε ένα σπίτι στη μέση του δάσους, όπου αντιμετωπίζουν ένα δαίμονα που έρχεται από το κάλεσμα του βιβλίου των νεκρών.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Dead Shadows review

    Ο Γαλλικός τρόμος σε έχει αγγίξει τα τελευταία χρόνια, δε μπορεί.

    Σαν horror fan, έχεις σοκαριστεί από τους απίστευτους Μάρτυρες, έχεις λατρέψει σκηνοθέτες που – δυστυχώς – εξαργύρωσαν την επιτυχία τους στο Hollywood, και έχεις τολμήσει να συγκρίνεις το Γαλλικό σινεμά τρόμου με την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα του Ισπανικού.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Maniac review

    Μετά από δεκάδες καλογυαλισμένα μα και αποτυχημένα στην πλειοψηφία τους remakes πρωτοκλασάτων ταινιών τρόμου, ήρθε η ώρα να προσαρμοστούν στο σήμερα και τα πιο ιδιαίτερα, σχεδόν κακόφημα horror του 70’ και του 80’.

    Ύστερα λοιπόν από τα Silent Night Deadly Night και Who Can Kill A Child, ο κλήρος έπεσε στο Maniac (1980) του William Lustig, ένα άκρως αρρωστημένο και απαγορευμένο στην εποχή του slasher, που προκάλεσε την κοινή γνώμη με τη γραφική του βία και σημείωσε τεράστια επιτυχία στις μεταμεσονύχτιες προβολές των κινηματογράφων που τόλμησαν να το προβάλουν.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Walking Dead: Season 3 review

    Άλλη μια σεζόν της δημοφιλούς ζομπο-σειράς έφτασε στο τέλος της και όπως ακριβώς συνέβη και με τις προηγούμενες δύο, κατάφερε να  προκαλέσει αμέτρητες συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και  εκατοντάδες  πικρόχολα σχόλια από τους επικριτές της.

    Ως γνωστόν το Walking Dead του δικτύου AMC αποτελεί ένα σύγχρονο τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης σε όσες χώρες προβάλλεται.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Evil Dead, Dead Shadows, Maniac, The Walking Dead (season 3) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top