F Πρώτο trailer για το Hunger Games: Catching Fire - FilmBoy Πρώτο trailer για το Hunger Games: Catching Fire - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο trailer για το Hunger Games: Catching Fire


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Λίγες μέρες πριν, είχε ανακοινωθεί πως θα βλέπαμε στα MTV Movie Awards το πρώτο κανονικό οπτικό υλικό, από το sequel του Hunger Games.

    Έτσι μετά τις διάφορες ειδήσεις, φωτογραφίες και posters, η Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

    Σύμφωνα με την υπόθεση του δεύτερου βιβλίου, οι Katniss και Peeta βρίσκονται καθ'οδόν για την νικητήρια περιοδεία τους στις περιοχές του Panem.

    Όμως με την επερχόμενη επανάσταση να σιγοβράζει, ο President Snow στέλνει περισσότερες ειρηνευτικές δυνάμεις στον Τομέα 12 καθοδηγούμενες από τον νέο επικεφαλής Plutarch Heavensbee και ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τους 75ους Αγώνες Πείνας...




    Ο Francis Lawrence (Water For Elephants, I Am Legend, Constantine) διαδέχτηκε στην σκηνοθεσία τον Gary Ross (Seabiscuit και Pleasantville), συνεχίζοντας και για την μεταφορά του τρίτου και τελευταίου βιβλίου "Mockingjay" που θα χωριστεί σε δύο ταινίες.

    Στο πολυπληθές καστ πρωταγωνιστούν οι...(ανάσα)...Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Woody Harrelson, Jena Malone, Philip Seymour Hoffman, Amanda Plummer και Jeffrey Wright.

    Όπως φαίνεται και από το trailer, το sequel αναμένεται πολύ πιο γκρίζο, ενήλικο και πεσιμιστικό.

    Προσωπικά, μου αρκεί και μόνο που θα συμμετέχει ο Philip Seymour Hoffman, που φαίνεται να προσδίδει στο sequel μια διαβολικότερη δόση χειραγώγησης και ίντριγκας.

    Ας ελπίζουμε μόνο να δούμε λιγότερη..."shaky cam", αυτή τη φορά.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει 22 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και μέχρι τότε απολαύστε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας, στο γνωστό σημείο.

    The Hunger Games: Catching Fire teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο trailer για το Hunger Games: Catching Fire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top