F Βρήκαμε τον συντάκτη που θα αναλάβει τις τηλεοπτικές σειρές! - FilmBoy Βρήκαμε τον συντάκτη που θα αναλάβει τις τηλεοπτικές σειρές! - FilmBoy
  • Latest News

    Βρήκαμε τον συντάκτη που θα αναλάβει τις τηλεοπτικές σειρές!

    Ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τηλεοπτικές σειρές στο FilmBoy είναι εδώ.
    Χρειάστηκαν 3 χρόνια αναζήτησης, αλλά νομίζω πως βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή τη δουλειά.

    Ο Τάσος έχει σπουδαίες γνώσεις για τα tv series (μερικές μάλιστα που έχει παρουσιάσει στο προσωπικό του blog, ούτε που τις ήξερα!), παρακολουθεί ανελλιπώς και γράφει εξαιρετικά, παρά το νεαρό της ηλικίας.

    Καλωσορίστε τον.    

    Γεια σας!
    Ονομάζομαι Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ, είμαι 22 χρονών και σπουδάζω Κοινωνική Διοίκηση στην Κομοτηνή. 

    Απο μικρός η αγάπη για τον κινηματογράφο ήταν μεγάλη, αλλά μεγαλώνοντας αγάπησα επίσης και τις δεκάδες σειρές που προβάλλονται στην Αμερική και όχι μόνο. 

    Έχοντας κάνει reviews στο προσωπικό μου blog (stb-oallodaposproteinei.blogspot.gr), σκέφτηκα να κάνω το βήμα παραπάνω και να ενταχθώ στη μεγάλη παρέα του Filmboy...

    Εγώ θα κάνω review και preview των περισσότερων σειρών που παίζονται, έχουν παίξει ή θα παίξουν στο μέλλον στις τηλεοράσεις της Αμερικής, αλλά και άλλων χωρών όπως η Αγγλία ή η Γαλλία. 

    Στο μέλλον, ελπίζω ένα δύο άτομα να σχηματίσουν μαζί μου μια ομάδα που θα παρέχει πλήρεις ενημέρωση για τα νέα των σειρών, θα κρίνει και θα προτείνει τις καλύτερες.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βρήκαμε τον συντάκτη που θα αναλάβει τις τηλεοπτικές σειρές! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top