F Τα animation έχουν νέους (πιο νέους δεν γίνεται) συντάκτες στο FilmBoy! - FilmBoy Τα animation έχουν νέους (πιο νέους δεν γίνεται) συντάκτες στο FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα animation έχουν νέους (πιο νέους δεν γίνεται) συντάκτες στο FilmBoy!

    Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία μας (4 μηνών), καταλαβαίνετε ότι δεν έχουμε προϋπηρεσία στη γραφή, ούτε έχουμε δει πολλές ταινίες (in fact, καμία δεν έχουμε δει).

    Η μόνη μας σχέση με το σινεμά είναι οι ιστορίες που μας λέει κάθε βράδυ ο μπαμπάς – και υποπτεύομαι ότι πρόκειται για animation γιατί αφορούν κόσμους όπου βρέχει κεφτέδες και μπιμπερό, αυτοκίνητα που μιλάνε, σκίουρους που κυνηγάνε βελανίδια και άλλα τέτοια κουφά.

    Έτσι, θα ασχοληθούμε με τις παρουσιάσεις trailer animation και θα κρίνουμε αυτό που βλέπουμε κάθε φορά.

    Η FilmGirl θα αναλάβει τα πιο …κοριτσίστικα (ξέρετε, Barbie, Brave, τις ταινίες της Disney κλπ) αλλά και τα πιο σινεφίλ, γιατί ο μπαμπάς λέει ότι ‘κόβει το μάτι της’ και γιατί συνήθως κολλάει στις ταινίες της ΝΕΤ, κι εγώ, ο FilmBoy Jr. θα αναλάβω τα ‘σκληρά’, τα πιο adult και τα manga (τα τελευταία δεν ξέρω τι είναι, αλλά μου ακούγονται …νόστιμα).

    Πλάκα έχουν όλα αυτά.
    Πάντως, εσείς μη μασάτε επειδή είμαστε τα παιδιά του αφεντικού, σχολιάζετε ελεύθερα.
    Καλώς σας βρήκαμε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα animation έχουν νέους (πιο νέους δεν γίνεται) συντάκτες στο FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top