F Δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Michael Shannon στο trailer του The Iceman - FilmBoy Δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Michael Shannon στο trailer του The Iceman - FilmBoy
  • Latest News

    Δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Michael Shannon στο trailer του The Iceman


    Κανείς δεν παίζει τον απειλητικό τύπο καλύτερα από τον Michael Shannon.
    Εκτός από συγκλονιστικές ερμηνείες σε οτιδήποτε κι αν κάνει, είναι ακριβώς ο τύπος που δεν θα ήθελες να μπλέξεις.

    Στη προκειμένη περίπτωση, είναι ένας hitman στο επίσημο trailer του The Iceman, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ariel Vromen.

    Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί τον διαβόητο επαγγελματία δολοφόνο Richard Kuklinski (Michael Shannon) από τις πρώτες μέρες του στη μαφία μέχρι τη σύλληψή του για τη δολοφονία περισσότερων από 100 ανδρών.

    Εμφανιζόταν να ζει το αμερικανικό όνειρο ως αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, αλλά στη πραγματικότητα ο Kuklinski ήταν ένας αδίστακτος δολοφόνος προς ενοικίαση.

    Όταν τελικά συνελήφθη το 1986, ούτε η γυναίκα του, ούτε οι κόρες του είχαν τη παραμικρή ιδέα για το πραγματικό επάγγελμά του.

    Συμπρωταγωνιστούν η Winona Ryder,  ο Chris Evans, ο Ray Liotta, ο David Schwimmer, ενώ περάσματα κάνουν και οι Steven Dorff και James Franco.

    Το The Iceman θα βρίσκεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 3 Μαΐου.
    Η γνώμη σας;



    The Iceman trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Michael Shannon στο trailer του The Iceman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top