F Η εκδίκηση των Colin Farrell και Noomi Rapace στο trailer του Dead Man Down - FilmBoy Η εκδίκηση των Colin Farrell και Noomi Rapace στο trailer του Dead Man Down - FilmBoy
  • Latest News

    Η εκδίκηση των Colin Farrell και Noomi Rapace στο trailer του Dead Man Down


    Η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν η Noomi Rapace και ο σκηνοθέτης Niels Arden Oplev ήταν για την original προσαρμογή του The Girl With the Dragon Tattoo.

    Εκείνη η ιστορία είχε κάποιες δυνατές στιγμές, όπου συνήθως χρειάζεται να υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη.

    Τώρα, βρίσκονται πάλι μαζί για το θρίλερ εκδίκησης Dead Man Down, το οποίο σηματοδοτεί και το πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του Oplev.

    Στο Dead Man Down θα βρείτε πολλά επίπεδα εκδίκησης.
    Ο Colin Farrell παίζει το δεξί χέρι ενός Άρχοντα του εγκλήματος της Νέας Υόρκης, που αναζητά εκδίκηση ενάντια στο αφεντικό του.

    Όταν ένα θύμα του, η Noomi Rapace, τον εκβιάζει για να εκδικηθεί για λογαριασμό της, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται.


    Πάντως, ετοιμαστείτε να λερώσετε τα χέρια σας καθώς από το trailer φαίνεται σαν μια κυκλοθυμική, απαισιόδοξη αλλά και κομψή ιστορία εγκλήματος.

    Η ταινία ανοίγει στην Αμερική το Μάρτιο.
    Πώς σας φαίνεται;


     
    Dead Man Down trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η εκδίκηση των Colin Farrell και Noomi Rapace στο trailer του Dead Man Down Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top