F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/1/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/1/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/1/2013

    Ελέω γιορτών, όλες οι καινούργιες ταινίες ξεκίνησαν να παίζουν στις ελληνικές αίθουσες από τη Πρωτοχρονιά, αφού τη σημερινή εποχή, κάθε ευρώ μετράει.

    Η νέα χρονιά πάντως αρχίζει με ενδιαφέρουσες ταινίες, αν και δεν μας γέμισαν το μάτι εδώ στο FilmBoy, όπως θα δείτε παρακάτω.



    The Impossible (6/10), του Juan Antonio Bayona

    Δράμα επιβίωσης, βασισμένο στην αληθινή ιστορία της οικογένειας Μπελόν και της απίστευτης ιστορίας που διηγήθηκαν όταν κατάφεραν να επιζήσουν από το φονικό τσουνάμι, που έπληξε την Ταϊλάνδη το 2004.

    Η ταινία όμως διχάζει, με ένα εξαιρετικό πρώτο μισό που σε πνίγει μέσα στην καταστροφή του και στην προσπάθεια επιβίωσης της Naomi Watts και του γιου τους, ενώ από το δεύτερο μισό της ιστορίας της αναζήτησης του πατέρα Ewan McGregor, άρχιζαν οι ευκολίες και το εκβιαστικό κλάμα και συναίσθημα. 



    Anna Karenina (7/10), του Joe Wright.

    H αριστοκράτισσα Anna Karenina (Keira Knightley), σύζυγος επιφανούς πολιτικού, του Karenin (Jude Law), και μητέρα ενός μικρού αγοριού, θα αποχωριστεί για λίγο τον άντρα και τον γιο της με αφορμή μια δεξίωση στην Μόσχα.

    Εκεί θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Vronsky (Aaron-Taylor Johnson) και, ένας χορός είναι αρκετός για να την κάνει να τον ερωτευτεί.




    Ανάμεσα Σε Δύο Κόσμους (Upside Down) (5/10), του Juan Diego Solanas.

    Ο Adam (Jim Sturgess) διηγείται την ιστορία του κόσμου που ζει, έναν κόσμο διαφορετικό από τους υπόλοιπους καθώς είναι ο μόνος που έχει διπλή βαρύτητα, με αποτέλεσμα δύο πλανήτες να ζουν κυριολεκτικά ο ένας πάνω από τον άλλον, σαν αντικατοπτρισμοί.

    Μια ρομαντική ιστορία μέσα από τα μάτια του Adam, o οποίος είναι ένας συνηθισμένος και ήσυχος νεαρός που ζει και εργάζεται ταπεινά στον μισοκατεστραμμένο Κάτω κόσμο, αλλά σκέφτεται μονίμως την Eden (Kirsten Dunst), την οποία ελπίζει πως κάποτε θα ξανασυναντήσει.



    Ο Άνθρωπος Που Γελά (L’Homme Qui Rit), (6/10), του Jean-Pierre Ameris.

    Διαδραματιζόμενη στο Λονδίνο του 18ου αιώνα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται: βρώμα, δυσωδία και εκμετάλλευση των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων από τα ανώτερα, η ταινία παρακολουθεί τον ήρωα μας, τον Gwynplaine (Marc-Andre Grondin) να προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα κόσμο, ο οποίος για τον ίδιο, εκτός του ότι σαφέστατα είναι άδικος και μαύρος, φαίνεται να είναι και αρκετά αστείος.

    Αυτό προδίδει άλλωστε το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 3/1/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top