F Sundance 13: Δυσοίωνο αλλά ενδιαφέρον teaser trailer του Upstream Color - FilmBoy Sundance 13: Δυσοίωνο αλλά ενδιαφέρον teaser trailer του Upstream Color - FilmBoy
  • Latest News

    Sundance 13: Δυσοίωνο αλλά ενδιαφέρον teaser trailer του Upstream Color


    Αν περιμένετε από το πρώτο teaser trailer της ταινίας του Shane Carruth για να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε για το παράξενο πρώτο έργο του σκηνοθέτη μετά το scifi drama του 2004, Primer, μάλλον ατυχήσατε.

    Η τελευταία ταινία του Carruth, με τίτλο Upstream Color, θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance τον Ιανουάριο αλλά σίγουρα χρειαζόταν να βγάλει ένα τέτοιο ενδιαφέρον, συνταρακτικό αλλά κι ενοχλητικό και δυσοίωνο teaser trailer, για να προκαλέσει τη περιέργειά μας και να προσελκύσει το σινεφίλ κοινό.

    Ο Carruth έχει τριπλό καθήκον σε αυτή τη νέα ταινία – γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί - και συνοδεύεται από την Amy Seimetz, τον Andrew Sensenig και τον Thiago Martins.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή της ταινίας, και προφανώς αυτό το πρώτο teaser δεν βοηθά, αλλά η επίσημη σύνοψη της ταινίας (όπως προβλέπεται από το Sundance) μας λέει: 




    Ένας άντρας και μια γυναίκα μπλέκονται μαζί στον κύκλο ζωής ενός αγέραστου οργανισμού.
    Η ταυτότητα γίνεται ψευδαίσθηση, καθώς αγωνίζονται να μαζέψουν τα χαλαρά κομμάτια της κατεστραμμένης ζωής τους.


    To Upstream Color θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Sundance, και θα ακολουθήσει στις 22 Μαρτίου στις αίθουσες των ΗΠΑ.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.

    Upstream Color trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sundance 13: Δυσοίωνο αλλά ενδιαφέρον teaser trailer του Upstream Color Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top