F Ο Ακάλυπτος και το Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή στον κινηματογράφο! - FilmBoy Ο Ακάλυπτος και το Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή στον κινηματογράφο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ακάλυπτος και το Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή στον κινηματογράφο!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ιδανική περίοδος για μια καλή επαναφορά στα νέα από ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές και συμπαραγωγές.

    Εν αναμονή της νέας Παπακαλιατιάδας και μετά την-αναμενόμενη-εμπορική επιτυχία του αναμενόμενα μετριότατου "Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι", ακολουθεί ο...Ακάλυπτος.

    Ναι καλά διαβάσατε.

    Ο μπαγαπόντης και απατεωνάκος επιχειρηματίας της τηλεοπτικής σειράς "Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή", που παίχτηκε με μεγάλη τηλεθέαση το 1997-2000 στον ANT1, που φώναζε συνεχώς "Αλίκη ΜΟΥ!" στην Ρένια Λουιζίδου, τσακωνόταν με την πεθερά του, την έπεφτε σε όποια έβρισκε και κόντευε να κερδίσει σε επαναλήψεις Κωνσταντίνου Και Ελένης, Δύο Ξένους και Dolce Vita μαζί, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη...


     

    Το σχέδιο θα αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας των Νήσος, Poker Face και του σχετικά παλιότερου Ακροβάτες Του Κήπου, που όντας σταθερός στην κωμωδία, φαντάζει ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή.

    Όπως δήλωσε πρόσφατα κι ο ίδιος, το σενάριο προϋπήρχε εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά λόγω των δυσκολιών που έφερε η κρίση, δεν κατάφερναν να το υλοποιήσουν.



    "Τελικά ο παραγωγός Κώστας Λαμπρόπουλος της CL Productions μου πρότεινε να το γυρίσω εγώ.
    Είναι ένα γραφείο που εμπιστεύομαι και το συνεργείο είναι σούπερ.

    Πιστεύω στην λαϊκή κωμωδία, ένα είδος που όταν γίνεται σωστά είναι σημαντικό."

    Φυσικά, αν κάτι έκλεβε την παράσταση πέρα από τις οικονομικές και συναισθηματικές απατεωνιές του Ακάλυπτου που καμιά φορά πλήρωνε ακριβά (αξέχαστο το cameo στους ΑΜΑΝ με το...φακιόλι, δείτε το ΕΔΩ!), ήταν οι 'και καλά' αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις με τον φίλο του οδοντίατρο Μάκη ("Ρέεενα συγκρατήσου!"), που τον υποδύθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και τον Ακάλυπτο να τον φωνάζει μονίμως κτηνίατρο.

    Μην βιάζεστε όμως να χαρείτε, γιατί εδώ θα είναι μια εξ ολοκλήρου καινούρια προσπάθεια που δεν θα έχει καμία σχέση με το καστ της σειράς και τον iconic ρόλο του Αντώνη Καφετζόπουλου.

    Για να μην κατηγορούμε μόνο τις αμερικανιές, ακόμα και εμείς έχουμε ξεμείνει από όσες ιδέες είχαμε και δεν είναι η πρώτη ή τελευταία φορά που θα δούμε ένα ελληνικό remake ή sequel παλιότερης επιτυχίας, τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής.

    Στους συντελεστές θα συναντήσουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ρόλο του Ακάλυπτου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ως Μάκη και συμπληρώνουν οι Κατερίνα Λέχου, Τζένη Θεωνά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αντώνης Λουδάρος, Κώστας Βουτσάς, Αθηνά Μαξίμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, και Βασιλική Ανδρίτσου.

    Στο σενάριο συνεργάζεται για μια ακόμη φορά ο εκ των βασικών συντελεστών της σειράς, Λευτέρης Καπώνης (μαζί με τους Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού), με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα και ημερομηνία κυκλοφορίας την άνοιξη του 2013.

    Την καλή, λαϊκή κωμωδία την έχουμε ανάγκη μπας και ησυχάσουμε από τα διάφορα I Love Καρδίτσα, Λάρισα και λοιπά και ο Χρήστος Δήμας ξέρει να υπηρετεί πιστά και σωστά αυτό το είδος.

    Ευελπιστούμε να μην είναι αρπαχτή αλλά ειλικρινά...είναι το ίδιο ο Φιλιππίδης, με το διαβολικό ύφος και την αλανιάρικη προσωπικότητα του Καφετζόπουλου;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ακάλυπτος και το Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή στον κινηματογράφο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top