F Μεγάλες Προσδοκίες στο trailer της νέας εκδοχής από τον Mike Newell - FilmBoy Μεγάλες Προσδοκίες στο trailer της νέας εκδοχής από τον Mike Newell - FilmBoy
  • Latest News

    Μεγάλες Προσδοκίες στο trailer της νέας εκδοχής από τον Mike Newell

    Έχοντας ήδη δει μια κινηματογραφική εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Καρόλου Ντίκενς "Great Expectations", από έναν σκηνοθέτη του Harry Potter (Alfonso Cuaron) το 1998, θα έλεγε κανείς ότι δε χρειαζόμασταν και άλλον.

    Όμως, ο σκηνοθέτης του Harry Potter and the Goblet of Fire, Mike Newell, νομίζει ότι θα μπορέσει να διαφέρει με τη δική του εκδοχή της πολυαγαπημένης ιστορίας.

    Για όσους δεν άνοιξαν βιβλίο στα σχολικά τους χρόνια, να πούμε ότι το Great Expectations επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Pip (Jeremy Irvine), ένα νεαρό φτωχό αγόρι που γίνεται φίλος με μια τρομακτική αλλά πλούσια κυρία που ονομάζεται Miss Havisham (Helena Bonham Carter), ερωτεύεται την όμορφη αλλά ψιλοδιεστραμμένη Estella (Holliday Grainger) και τελικά γίνεται ένας ευκατάστατος τζέντλεμαν με μεγάλο πορτοφόλι, λόγω της γενναιοδωρίας ενός ανώνυμου ευεργέτη.

    Παίζουν ακόμη οι Ralph Fiennes, Robbie Coltrane και Sally Hawkins.

    Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer, αλλά εμείς θα δούμε το UK trailer που βγήκε χθες και που δείχνει να είναι μια εκπληκτική παραγωγή, αν μη τι άλλο.

    Εντυπώσεις;


     
    Great Expectations trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεγάλες Προσδοκίες στο trailer της νέας εκδοχής από τον Mike Newell Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top