F Horror review: Resident Evil: Retribution, True Blood s.5, Moth Diaries, Truth or Dare - FilmBoy Horror review: Resident Evil: Retribution, True Blood s.5, Moth Diaries, Truth or Dare - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Resident Evil: Retribution, True Blood s.5, Moth Diaries, Truth or Dare

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Resident Evil: Retribution review

    Κάποτε στην Αμερική (…) εμφανίστηκε ένας υπέροχος νέος σκηνοθέτης, ο Paul W.S. Anderson.

    Ταλαντούχος, οραματιστής αλλά εξίσου fan-based με τους θεατές των ταινιών του, ο Anderson βάλθηκε να γίνει το νέο hot όνομα στο χώρο του new age cinema με το Mortal Kombat το 1995, το οποίο απέκτησε εξίσου φανατικούς φίλους και εχθρούς, άρα πέτυχε τους στόχους των studios, και επίσης να γίνει ‘ο νέος Ridley Scott’ στον χώρο του sci-fi horror με το θαυμάσιο Event Horizon δυο χρόνια μετά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    True Blood: Season 5 review

    Πριν λίγες μέρες άλλη μια σεζόν του πολυαγαπημένου μας True Blood έφτασε στο τέλος της.

    Αγαπημένη πλέον τηλεοπτική συνήθεια των καλοκαιριών μας, κατάφερε να μας καθηλώσει για ακόμα μια χρονιά με την πυκνή του δράση, τη γεμάτη ανατροπές πλοκή και τους πολυδιάστατους, μα πάνω απ’ όλα εθιστικούς, χαρακτήρες του.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.





    The Moth Diaries review

    Το The Moth Diaries είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ταινίας της οποίας ο ικανότατος σκηνοθέτης δουλεύει επάνω σε ένα ασθενικό σενάριο.

    Στη περίπτωσή μας, η σκηνοθέτις και η σεναριογράφος είναι το ίδιο πρόσωπο, έτσι είναι απορίας άξιον πώς η δημιουργός του American Psycho δεν διέκρινε πως το σενάριο της χρειαζόταν περισσότερη δουλειά στο σασπένς, την ένταση, τη κλιμάκωση.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Truth or Dare review

    Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ολοένα και περισσότερο το φαινόμενο της επιστροφής στις ρίζες του κινηματογραφικού τρόμου.

    Δεν χρειάζεται να σας αραδιάσω τα δεκάδες remake, prequel και reboot που ξεφυτρώνουν κάθε χρόνο δείχνοντας την προφανή έλλειψη ιδεών και την οπισθοδρομική σκέψη των παραγωγών, αρκεί απλά μια μικρή ανασκόπηση στις ταινίες τρόμου του πρόσφατου παρελθόντος για να συνειδητοποιήσετε τα κοινά τους χαρακτηριστικά τόσο σε θεματολογία όσο και σε ύφος, με τα κλασικά horror που αγαπήσαμε τις χρυσές δεκαετίες 70’,  80’ και 90’.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Resident Evil: Retribution, True Blood s.5, Moth Diaries, Truth or Dare Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top