F Το ντοκιμαντέρ Everything or Nothing αποκαλύπτει τον πραγματικό James Bond - FilmBoy Το ντοκιμαντέρ Everything or Nothing αποκαλύπτει τον πραγματικό James Bond - FilmBoy
  • Latest News

    Το ντοκιμαντέρ Everything or Nothing αποκαλύπτει τον πραγματικό James Bond

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Επ'ευκαιρίας του εορτασμού για τα 50 χρόνια του James Bond, οι MGM, Columbia Pictures, Passion Pictures και Red Box Films, σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν και ένα καινούριο ντοκιμαντέρ.

    Το Everything or Nothing: The Untold Story of 007 θα είναι λίγο διαφορετικό, επικεντρωμένο περισσότερο στους παραγωγούς Albert R. Broccoli και Harry Saltzman και τον συγγραφέα του 007, Ian Fleming, με άλλα λόγια των τριών ανθρώπων που μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα και μετέτρεψαν τον James Bond σε κινηματογραφικό franchise.

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, πρόκειται για μια συναρπαστική και εμπνευσμένη αφήγηση πίσω από το μεγαλύτερο franchise την ιστορία του κινηματογράφου...




    To ντοκιμαντέρ του Stevan Riley (Fire in Babylon), θα μάς ανατρέξει πίσω στο 1962, διεισδύοντας στα αρχεία της EON Productions και φανερώνοντας μας τα πάντα γύρω απ΄τους ανθρώπους κλειδιά, που κρύβονταν πίσω απ'την επιτυχία του James Bond.

    Ουσιαστικά, αντί για ένα ακόμη αφιέρωμα στον 007, θα δούμε μέσα από μια παράλληλη ιστορία πέντε δεκαετιών και έξι James Bond, τις πραγματικές μάχες, απειλές και όσα διακυβεύονταν παρασκηνιακά και πίσω από την κάμερα.

    Την παραγωγή θα αναλάβουν οι John Battsek (One Day in September, The Tillman Story) και Simon Chinn (Man on Wire, Project Nim).

    Η κυκλοφορία αναμένεται για 5 Οκτωβρίου προκειμένου να συμπέσει με τον εορτασμό των 50 χρόνων και αναμένουμε ανακοινώσεις σχετικά με τις χώρες που θα διανεμηθεί.

    Ακούγεται ενδιαφέρον.
    Αν και λόγω του εορτασμού φαίνεται να ζορίζονται να βγάλουν στο σινεμά, τα πάντα σχετικά με James Bond ενώ θα μπορούσε άνετα αυτό το ντοκιμαντέρ, να κυκλοφορήσει απευθείας σε dvd.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το ντοκιμαντέρ Everything or Nothing αποκαλύπτει τον πραγματικό James Bond Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top