F Ο Shia LaBeouf κυνηγά την αλήθεια στο trailer του The Company You Keep - FilmBoy Ο Shia LaBeouf κυνηγά την αλήθεια στο trailer του The Company You Keep - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Shia LaBeouf κυνηγά την αλήθεια στο trailer του The Company You Keep

    To 2012 Toronto International Film Festival είναι σχεδόν έτοιμο να αρχίσει τον επόμενο μήνα, και τις επόμενες μέρες θα δούμε πολλά promo trailers για τις ταινίες που κάνουν το ντεμπούτο τους στον Καναδά.

    Σήμερα κυκλοφόρησε ένα από τα πιο συναρπαστικά, με τη μορφή του πρώτου trailer του The Company You Keep, μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Neil Gordon με τον ίδιο τίτλο, από το σκηνοθέτη Robert Redford.

    Το πολιτικό θρίλερ ακολουθεί ένα νεαρό δημοσιογράφο (Shia LaBeouf), που βρίσκει την ιστορία της καριέρας του, όταν αποκαλύπτει την ταυτότητα του καταζητούμενου πρώην ριζοσπαστικού ακτιβιστή (Redford), ο οποίος ζούσε στην αφάνεια για πέντε δεκαετίες. 


    Susan Sarandon, Stanley Tucci, Chris Cooper, Anna Kendrick, Brendan Gleeson, Sam Elliott, Terrence Howard και πολλοί άλλοι πλαισιώνουν τους δυο πρωταγωνιστές, σε ένα πολιτικό θρίλερ που μοιάζει αρκετά με το All the President’s Men.

    Η γνώμη σας;




    The Company You Keep trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Shia LaBeouf κυνηγά την αλήθεια στο trailer του The Company You Keep Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top