F Horror review: The Tall Man, Juan of the Dead, Rift, Little Deaths - FilmBoy Horror review: The Tall Man, Juan of the Dead, Rift, Little Deaths - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: The Tall Man, Juan of the Dead, Rift, Little Deaths

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Tall Man review

    Τέσσερα χρόνια χρειάστηκαν για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Pascal Laugier, του ανθρώπου πίσω από το ενοχλητικά βίαιο Martyrs.

    Το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής δεν ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός, αλλά μια καθαρά συνειδητή απόφαση του σκηνοθέτη, που σκόπευε στον αποστιγματισμό του από το Martyrs  και την τεράστια επιρροή που αυτό άσκησε παγκοσμίως.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Juan of the Dead review

    Ελάχιστες ταινίες του Κουβανέζικου σινεμά έχουν βγει προς τα έξω, και αυτές δεν γίνονται ιδιαίτερα γνωστές, κυρίως γιατί κάθε χρηματοδοτούμενη από το κράτος ταινία (οι περισσότερες δηλαδή)  που φεύγει από το νησί, θα πρέπει να ελεγχθεί από τις κομμουνιστικές δυνάμεις της κυβέρνησης. 

    Υπό αυτή την έννοια, είναι θαύμα το ότι το Juan of the Dead τα κατάφερε τόσο μακριά (βραβεία στις Βρυξέλες και το Miami, προβολή στο Sitges και το Toronto και μικρή διανομή σε αμερικάνικες αίθουσες).
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Rift review

    Κάθεσαι μπροστά στην οθόνη αναμένοντας να δεις μια τρομακτική ιστορία, με καλές και πιθανών κακές στιγμές, να ζήσεις μιάμιση ώρα μακριά από την πραγματικότητα παρέα με φοβίες, αίμα κι ένταση.

    Η ταινία αρχίζει και, στην οθόνη εμφανίζεται η πολυταλαιπωρημένη έκφραση ‘based on true events.’
    Ωχ…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Little Deaths review

    Οι σπονδυλωτές ταινίες τρόμου ανέκαθεν είχαν το δικό τους ξεχωριστό χώρο στο κινηματογραφικό πανί, με τις περισσότερες φορές να αποδεικνύονται αναπάντεχα τρομαχτικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

    Βέβαια από τις σκοτεινές ιστορίες του Creepshow και του Twilight Zone: The Movie μέχρι το σχετικά πρόσφατο Trick 'r Treat, έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι, με αποτέλεσμα οι σύγχρονοι σκηνοθέτες να τολμούν και να πειραματίζονται ακόμα περισσότερο, ωθώντας συχνά τα όρια στα άκρα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: The Tall Man, Juan of the Dead, Rift, Little Deaths Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top