F Η Reese Whitherspoon συζητά για τον οδηγό για ζευγάρια Men Are From Mars! - FilmBoy Η Reese Whitherspoon συζητά για τον οδηγό για ζευγάρια Men Are From Mars! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Reese Whitherspoon συζητά για τον οδηγό για ζευγάρια Men Are From Mars!

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το βασισμένο σε βιβλίο αυτοβοήθειας What to Expect When You're Expecting, το είδαμε, το...'θαυμάσαμε' και φυσικά την άλλη μέρα κιόλας, το ξεχάσαμε.

    Το Deadline όμως αναφέρει πως οι Summit και Lionsgate ετοιμάζονται να μεταφέρουν άλλο ένα βιβλίο ανάλογου ύφους.

    Το 'Men Are From Mars' πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 ακολουθούμενο από μια σειρά πανομοιότυπων βιβλίων και τώρα θα αποτελέσει κινηματογραφικό ντεμπούτο ενός ακόμη βιντεοκλιπά σκηνοθέτη, του Bryan Buckley.

    Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο προορίζεται η Reese Witherspoon ενώ σύμφωνα με τα λόγια του συγγραφέα John Gray στο επίσημο site του:


    "Το βιβλίο αυτό είναι το βασικό εργαλείο για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν πιο ικανοποιητικές σχέσεις με τους συντρόφους τους,
    Αυτό που παρέχει είναι κυρίως ένας πρακτικός και αποδεδειγμένος τρόπος για τους άνδρες και τις γυναίκες να επικοινωνούν καλύτερα, αναγνωρίζοντας τις μεταξύ τους διαφορές.
    Βασισμένο σε χρόνια ερευνών και συσκέψεων με ζευγάρια, το βιβλίο δίνει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπισθούν αυτές οι διαφορές, όσον αφορά το ύφος της επικοινωνίας και τις συναισθηματικές ανάγκες, εφευρίσκοντας τρόπους συμπεριφοράς για την μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ συντρόφων."

    Το σενάριο θα είναι των Harry Elfont και Deborah Kaplan, των μετριοτήτων Flintstones: Viva Rock Vegas, Surviving Christmas και Made of Honor.

    Η παραγωγή της ταινίας ξεκινάει Γενάρη του 2013 και μέχρι τότε, αναμένουμε και άλλες ανακοινώσεις απ΄το κάστινγκ, αν και δεν τρέφω ιδιαίτερες προσδοκίες.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Reese Whitherspoon συζητά για τον οδηγό για ζευγάρια Men Are From Mars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top