F Η Universal προχωράει στη δική της LEGO ταινία! - FilmBoy Η Universal προχωράει στη δική της LEGO ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal προχωράει στη δική της LEGO ταινία!

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Θυμάστε τα LEGO που είχαμε και παίζαμε στην παιδική μας ηλικία; 
    Ετοιμαστείτε τώρα να τα δείτε και σε ταινία. 
    Και όχι σε μία, αλλά σε δύο. 

    Έχουμε πει πως όταν μια ιδέα πέφτει στο τραπέζι, όλα τα studio παραγωγής στρέφονται πάνω της. 

    Έτσι λοιπόν, εκτός από την Warner Bros, η οποία έχει ήδη προγραμματίσει τη δική της LEGO ταινία για τις 28 Φεβρουαρίου του 2014, η Universal Pictures έχει δείξει ενδιαφέρον για κάτι παρόμοιο. 

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Universal βρίσκεται σε συζητήσεις για την εταιρεία Hero Factory, σχετικά για την απόκτηση δικαιωμάτων, όσον αφορά μια εντελώς διαφορετική ταινία LEGO...


    Τα αρπακτικά-σεναριογράφοι Michael Finch και Alex Litvak θα παρέχουν το σενάριο, το οποίο θα βασίζεται στην εξής επίσημη ιστορία: 

    Tο ισχυρό Hero Factory είναι ένας φάρος της δύναμης και της ασφάλειας σε όλο το σύμπαν και στέκεται σαν φρούριο στο κέντρο της πόλης Makuhero, αδιαπέραστο και άφθαρτο μέχρι στιγμής. 

    Η μεγάλη και φοβερή συλλογή από κακοποιούς και τέρατα, που ήταν φυλακισμένοι μέσα σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης του Hero Factory, έχουν καταφέρει με κάποιο τρόπο να σπάσουν τις κλειδαριές των δοχείων τους και να φύγουν από την πόλη Makuhero, προς όλες τις γωνιές του γαλαξία. 

    Καθώς οι ήρωες μάχονται για να συλλάβουν τους κακοποιούς, σύντομα γίνεται αντιληπτό, ότι η απόδραση των κακοποιών ήταν απλά ένας τρόπος για να αποσπάσουν την προσοχή των ηρώων από τις δράσεις του Black Phantom.

    Αυτός έχει μείνει πίσω με σκοπό να καταστρέψει τον πύργο συναρμολόγησης του εργοστασίου. 

    Με τα στελέχη της αποστολής να ακινητοποιούνται από τον Black Phantom, κάθε επαφή των ηρώων με το Hero Factory έχει αποκοπεί. 

    Ο Rocka, ο μόνος ήρωας που δεν πήγε στην αποστολή, πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη του την εκπαίδευση και την εμπειρογνωμοσύνη, έτσι ώστε να ματαιώσει τα διαβολικά σχέδια του Black Phantom και να σώσει το Hero Factory.

    Οι Ben Forkner, Mike Gordon και Dean Schneider θα κάνουν την παραγωγή της ταινίας και πολλά περισσότερα πράγματα σχετικά με το project θα έχουμε στο άμεσο μέλλον. 

    Μάλλον έχουμε να περιμένουμε ένα action animated film.
    Τί λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal προχωράει στη δική της LEGO ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top