F Ο Liam Neeson βρήκε μπελά με τους παράνομους στο trailer του Taken 2 - FilmBoy Ο Liam Neeson βρήκε μπελά με τους παράνομους στο trailer του Taken 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Liam Neeson βρήκε μπελά με τους παράνομους στο trailer του Taken 2

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Την πρώτη φορά ήταν μια υπόθεση ...πολύ προσωπική.
    Τώρα θα γίνει ...πάρα πολύ προσωπική!

    Γιατί ο Liam Neeson, που μας απέδειξε στο sleeper hit Taken πως έχει ΚΑΙ στόφα action star, θα επιστρέψει στο ρόλο του για 2η φορά.

    Αυτή τη φορά, οργανωτές του σχεδίου είναι ο πατέρας ενός εκ των απαγωγών της 1ης ταινίας, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του.

    Έτσι και ενώ αντρόγυνο και κόρη βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, θα αποφασίσουν να απαγάγουν τη γυναίκα του Mills.

    Φουριόζος, τσιτωμένος και απόλυτα εκδικητικός, πέρα απ΄τα κυνηγητά και σκοτωμούς, ο Mills θα χρειαστεί με τις ειδικές του ικανότητες, να καθοδηγήσει και την κόρη του για να μην πάθει τα ίδια.

    Στους βασικούς ρόλους ...



    ...επιστρέφουν οι Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace ενώ τον ρόλο του βασικού κακού κρατάει ο Rade Sherbedgia, γνωστός καρατερίστας, συνηθισμένος σε ρόλους ξένων στρατηγών, επιστημόνων ή μαφιόζων κλπ. (βλ. The Saint, M-I:2 και X-Men:First Class).

    Στο σενάριο επιστρέφει ο Luc Besson, ενώ στη σκηνοθεσία ο Pierre Morel (From Paris With Love) αφήνει τη θέση του στον Olivier Megaton του Transporter 3.

    Πολύ sequel-ίτιδα μυρίζει και αν βγει ποτέ 3ο, βάλτε αν είναι την κόρη του που μετά απ'όλα αυτά θα έχει σκληραγωγηθεί πλέον, να προσπαθεί να σώσει τον πατέρα της!

    Όπως και να χει...παίζει ο Neeson!
    Δείτε παρακάτω το 1ο τσιτωμένο και αγωνιώδες trailer και αφήστε γνώμες.



    Taken 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Liam Neeson βρήκε μπελά με τους παράνομους στο trailer του Taken 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top