F Αγγλόφωνο trailer του υποψήφιου για Oscar γαλλικού animation A Cat in Paris - FilmBoy Αγγλόφωνο trailer του υποψήφιου για Oscar γαλλικού animation A Cat in Paris - FilmBoy
  • Latest News

    Αγγλόφωνο trailer του υποψήφιου για Oscar γαλλικού animation A Cat in Paris

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Oscar την προηγούμενη χρονιά για την κατηγορία του καλύτερου  animation, όλοι μείνανε έκπληκτοι. 
    Κανείς δεν περίμενε ότι το A Cat in Paris θα ήταν στην πεντάδα. 

    Αν και πρόκειται για μια ταινία παραγωγής του 2010, λίγοι ήταν αυτοί που την ήξεραν. 
    Το γεγονός μάλιστα, ότι άφησε απέξω το υπέροχο The Adventures of Tintin του Steven Spielberg, δεν προκάλεσε θετικά σχόλια.

    Η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής και φαντάζομαι ότι λόγω της πρόκρισης του φιλμ στην 84η τελετή των Οσκαρ, απέκτησε και αμερικάνικη διανομή.

    Οι φωνές των κεντρικών ηρώων ανήκουν στις αγαπημένες Angelica Huston και Marcia Gay Harden και σκηνοθετήθηκε από τους Jean-Loup Felicioli και Alain Gagnol.

    Το film θεωρείται ένας animated θησαυρός και όσοι το έχουν δει, αναφέρουν ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες animated ευρωπαϊκές ταινίες των τελευταίων ετών. 

    Η ταινία παρουσιάζει έναν κλέφτη με τον συνεργάτη γάτο του και σε αυτή παρακολουθούμε ένα μικρό κοριτσάκι που με την βοήθεια του γάτου, θα λύσει ένα μυστήριο κατά τη διάρκεια μιας ατμοσφαιρικής νύχτας. 

    Η έναρξη προβολών της έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική.

    Βλέποντας παρακάτω το trailer, θα διαπιστώσετε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον και μια μικρή δόση χιούμορ. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αγγλόφωνο trailer του υποψήφιου για Oscar γαλλικού animation A Cat in Paris Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top