F Ψυχοπλακωτικό νέο trailer για το The Dark Knight Rises - FilmBoy Ψυχοπλακωτικό νέο trailer για το The Dark Knight Rises - FilmBoy
  • Latest News

    Ψυχοπλακωτικό νέο trailer για το The Dark Knight Rises

    Η μάχη του καλοκαιριού στο box office θα είναι υπόθεση superheroes αναμφισβήτητα, και οι δύο κύριοι διεκδικητές δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από τους Avengers του Joss Whedon - που έχει ήδη ξεκίνησει να σαρώνει τα ταμεία εκτός ΗΠΑ και είναι βέβαιο ότι θα κάνει και τους Αμερικανούς να λιποθυμάνε από την αδρεναλίνη, και το The Dark Knight Rises του Christopher Nolan.

    Αυτό έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στους δυο χαρακτήρες και μοιάζει εξίσου epic με το προηγούμενο The Dark Knight – τουλάχιστον έτσι φαίνεται και μετά από το νέο και τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.

    Ωστόσο, μια συγκρατημένη περιγραφή του trailer θα ήταν ‘ψυχοπλάκωμα’.

    Οι ταινίες του Nolan ήταν πάντα σκοτεινές, εδώ όμως ο σκηνοθέτης το τράβηξε ακόμα μακρύτερα – ειδικά όταν πλέον δεν υπάρχει ένας χαρισματικός (Joker) Heath Ledger να δώσει λίγο ζωή.

    Ο Tom Hardy είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, αλλά ο Bane δεν είναι ο εξωστρεφής σόουμαν που ήταν ο Joker, δε συμφωνείτε;

    Θα είμαι εκεί στη πρεμιέρα, εννοείται, αλλά …πολύ μιζέρια βρε παιδί μου.

    Στη συνέχεια δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας. 

    Αν όμως θέλετε να διαβάσετε τί λέει για το trailer ο comic-expert, mind-blowing-reviewer Kostas Tsokos στο comic αδερφάκι μας Heroes For A Dayδείτε εδώ.


    The Dark Knight Rises trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ψυχοπλακωτικό νέο trailer για το The Dark Knight Rises Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top