F Το επίσημο trailer του The Dark Knight Rises είναι εδώ! - FilmBoy Το επίσημο trailer του The Dark Knight Rises είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Το επίσημο trailer του The Dark Knight Rises είναι εδώ!

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Να το...ΗΡΘΕ...ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ!!!
    Προσγειώθηκε στους υπολογιστές μας, ωσάν το Batwing του Νυχτερίδα στις σκεπές!

    Αν και είχα πει ότι δεν θα ξανασχολιόμουν με τον mr Bats μετά την υπερπληροφόρηση απ' τα διάφορα spoils που διαβάζαμε στο ίντερνετ, αλλά ...τι τα θέλετε;

    Λίγο η απόσταση των τελευταίων ημερών απ' τα PC, λίγο η αποτοξίνωση απ' τις ειδήσεις για Dark Knight Rises και ξαφνικά βλέπεις να κυκλοφορεί το 1ο επίσημο trailer από τη Warner.

    Aυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι ότι ο Bane θα σπείρει όντως τον ...όλεθρο (pun intended!) και την τρομοκρατία μιας και δεν ήξερα τίποτα για τη σκηνή με το γήπεδο του φούτμπολ.

    Επίσης, το μπατσικό crime drama καλά κρατεί και Catwoman μπορεί να μην είδαμε, αλλά στην Selina Kyle έχουν προσπαθήσει να προσδώσουν λίγο μυστήριο και γοητεία με τις μάσκες και τον χορό, που θύμιζαν σκηνή/ξεπατικωτούρα απ' το Batman Returns, προφανώς για να σκεπάζεται το πόσο γλυκανάλατη είναι γι' αυτό το ρόλο η Anne Hathaway.

    Πάντως, για να μην με πείτε κακεντρεχή, προς το παρόν κάτι φαίνεται να κουτσοκαταφέρνει με την αισθησιακή φωνή αλά ροζ γραμμής και το γοητευτικό βλέμμα.

    Από κει και πέρα ότι είχαμε δει κατά καιρούς σε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο και ...ΝΑΙ!
    Η μάχη κρατουμένων-μπάτσων και Batman-Bane, οχημάτων κλπ, προβλέπεται επική!

    Δείτε το παρακάτω και ακούω τις εντυπώσεις σας.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το επίσημο trailer του The Dark Knight Rises είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top