F Ο κακός μπάτσος Woody Harrelson στο trailer του Rampart και στα Όσκαρ - FilmBoy Ο κακός μπάτσος Woody Harrelson στο trailer του Rampart και στα Όσκαρ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο κακός μπάτσος Woody Harrelson στο trailer του Rampart και στα Όσκαρ

    Αν μια ταινία με σκηνοθέτη τον Oren Moverman και πρωταγωνιστές τους Woody Harrelson και Ben Foster σας φέρνει στο νου το The Messenger πρόπερσι, έχετε δίκιο.

    Και η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη όμως έχει το ίδιο cast, λέγεται Rampart και ήδη συζητιέται για τις Υποψηφιότητες των Όσκαρ.

    Στο Los Angeles του 1999, o αστυνομικός Dave Brown (Harrelson) είναι βετεράνος του Βιετνάμ και αυτός που κάνει τη βρώμικη δουλειά στο Αστυνομικό Σώμα, συχνά ξεπερνώντας τη γραμμή που χωρίζει το σωστό από το λάθος.

    Όταν κάποιος βιντεοσκοπεί τα 'κατορθώματα' του, τα προβλήματα αρχίζουν.

    Ο Ice Cube είναι ο καλός μπάτσος (!) και μαζί τους η Sigourney Weaver, η Robin Wright, η Anne Heche και ο Steve Buscemi.

    Περισσότερο δραματική ταινία με τον Harrelson να παίρνει όλο το credit για την ερμηνεία του στα φεστιβάλ που έχει προβληθεί η ταινία.

    Το Rampart θα βγει σε ελάχιστες αίθουσες το Δεκέμβρη για να είναι μέσα στις υποψηφιότητες, αλλά κανονικά θα προβληθεί από Γενάρη.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλια σας.






    Rampart trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο κακός μπάτσος Woody Harrelson στο trailer του Rampart και στα Όσκαρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top