F Trailer της χαμένης ταινίας της Julia Roberts, Fireflies in the Garden - FilmBoy Trailer της χαμένης ταινίας της Julia Roberts, Fireflies in the Garden - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer της χαμένης ταινίας της Julia Roberts, Fireflies in the Garden

    Αν χρειάζεστε απόδειξη ότι το παλιό star system του Hollywood έπαψε πια να λειτουργεί, τουλάχιστον όπως λειτουργούσε στα χρόνια όπου αρκούσε ένα μεγάλο όνομα για να πάρει η ταινία την άγουσα προς τις αίθουσες, ορίστε το trailer του Fireflies in the Garden ή αλλιώς ‘η χαμένη ταινία της Julia Roberts’.

    Η ταινία γυρίστηκε το 2007 και προβλήθηκε στα φεστιβάλ το 2008 αλλά δεν κατάφερε να πάρει διανομή, παρά το σπουδαίο cast του.

    Είναι ένα οικογενειακό δράμα στο οποίο η Julia Roberts και ο Willem Dafoe είναι γονείς ενός αγοριού που, μεγαλώνοντας θα γίνει ένας μουσάτος Ryan Reynolds.

    Παίζουν ακόμη η Emily Watson, η Carrie-Anne Moss και η Hayden Panettiere.

    Παλαιότερα, θα αρκούσε ο δεύτερος αλλά μεγάλης σημασίας για τη ταινία ρόλος της Julia Roberts για να προβληθεί άμεσα η ταινία στις αίθουσες της Αμερικής τουλάχιστον, χωρίς καν να τσεκαριστεί στα φεστιβάλ.

    Πλέον όμως τα studio έχουν αλλάξει τακτική, με αποτέλεσμα να μείνει το Fireflies in the Garden στα ράφια για 4 χρόνια μέχρι που φέτος θα βγει τελικά σε μικρή διανομή στις 14 Οκτωβρίου.

    Στην Ελλάδα βέβαια κυκλοφορεί σε DVD με τίτλο 'Σαν Μια Λάμψη Στο Σκοτάδι' από τον Σεπτέμβρη του 2008!
    Anyway, δείτε το trailer.





    Fireflies in the Garden trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer της χαμένης ταινίας της Julia Roberts, Fireflies in the Garden Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top