F Harry Potter Day: Οι πρεμιέρες μέσα στα χρόνια - FilmBoy Harry Potter Day: Οι πρεμιέρες μέσα στα χρόνια - FilmBoy
  • Latest News

    Harry Potter Day: Οι πρεμιέρες μέσα στα χρόνια

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    Και θα μου πείτε …περνάει ο καιρός. 

    Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την πρεμιέρα του 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' το 2001. 

    Από τότε μέχρι το 2011 εκατομμύρια φανς του μικρού μάγου… παρακολούθησαν τον Daniel Radcliffe, τον  Rupert Grint and την Emma Watson να μεγαλώνουν και από παιδιά να γίνονται ώριμοι ενήλικες!

    Και να που όπως για όλα τα όμορφα πράγματα έτσι και για τον Ηarry Potter έφτασε το τέλος. 

    Ή μάλλον η αρχή του τέλους γιατί μόλις έγινε η μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τελευταίας ταινίας HARRY POTTER στο Λονδίνο. 

    Και ενώ συνήθως για τέτοια παγκόσμιας εμβέλειας events οι Λονδρέζοι χρησιμοποιούν τη Leicester Square… στη συγκεκριμένη περίπτωση μαζεύτηκαν στην Trafalgar Square…γιατί πολύ απλά πού να χωρέσουν όλοι αυτές οι χιλιάδες fans του Harry Potter που ανυπομονούσαν να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τους ταινίας.

    Mε δάκρυα στα μάτια και άπειρες συγκινητικές στιγμές οι πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Rupert Grint and  Emma Watson αλλά και η συγγραφέας J.K. Rowling μίλησαν για την εμπειρία τους όλα αυτά τα χρόνια και μοίρασαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους. 

    Ειδικά η Rowling ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που τελείωσε αυτή η συγκλονιστική μαγική περιπέτεια του ήρωά της, και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συντελεστές και όλους όσοι τη βοήθησαν να κάνει το μυθιστόρημά της ταινίες…

    Και μιας που η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Harry Potter πλησιάζει… πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από πρεμιέρες των ταινιών και να θυμηθούμε από πού  ξεκίνησαν και που έφτασαν οι ήρωες που αγαπήσαμε και που μας κράτησαν συντροφιά για δέκα ολόκληρα χρόνια!



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Harry Potter Day: Οι πρεμιέρες μέσα στα χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top