F Η MGM αναθέτει στον Seth Gordon το remake του θρυλικού WarGames - FilmBoy Η MGM αναθέτει στον Seth Gordon το remake του θρυλικού WarGames - FilmBoy
  • Latest News

    Η MGM αναθέτει στον Seth Gordon το remake του θρυλικού WarGames

    Όταν η MGM κυκλοφόρησε το WarGames το 1983, εγώ ήμουν στη πρώτη δεκαετία της ζωής μου, ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν στο φόρτε του και η απειλή του πυρηνικού ολοκαυτώματος κρεμόταν ακόμα πάνω από τα κεφάλια μας σαν μια νεκρική ομίχλη.

    Η ταινία του John Badham ήταν μια προειδοποιητική ιστορία για τους υπολογιστές, τα Πυρηνικά όπλα και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πρωταγωνιστούσε ο Matthew Broderick ως ένα παιδί-θαύμα που hack-αρε ένα στρατιωτικό παιχνίδι που στη πραγματικότητα ήταν πραγματική στρατιωτική άσκηση και παραλίγο να προκαλέσει θερμοπυρηνικό πόλεμο.

    28 Χρόνια μετά η MGM κάνει reboot σε αυτό το θρίλερ και έχει αναθέσει στον Seth Gordon του επερχόμενου Horrible Bosses τη σκηνοθεσία, όπως αναφέρει το Deadline .

    Φυσικά, η MGM – η οποία προσπαθεί ...



    ...και η ίδια να κάνει reboot με την απόφαση της να κάνει remake των Carrie και Robocop – θα έχει δώσει στον Gordon μεγάλη ελευθερία κινήσεων όσον αφορά το στόρι, καθώς ο κόσμος της πληροφορικής και του gaming έχει αλλάξει δραστικά μέσα σε 3 δεκαετίες.

    Λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα των hackers και τη πολυπλοκότητα των δικτύων σήμερα, ένα remake ταινίας στην οποία ένα παιχνίδι κλιμακώνει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο μπορεί να προκαλέσει ρίγη σε όλο τον κόσμο – ακόμα και τους οπαδούς του Doomsday, αρκεί να γίνει σωστά.

    Εσείς τι γνώμη έχετε;
    Θυμάστε το WarGames;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MGM αναθέτει στον Seth Gordon το remake του θρυλικού WarGames Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top