F Cannes 2011: Απίστευτες εικόνες από το The Tree of Life του Terrence Malick - FilmBoy Cannes 2011: Απίστευτες εικόνες από το The Tree of Life του Terrence Malick - FilmBoy
  • Latest News

    Cannes 2011: Απίστευτες εικόνες από το The Tree of Life του Terrence Malick

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    Λοιπόν, μόλις έφτασαν στα χέρια μας μερικές τέλειες φωτογραφίες από την καινούργια δουλειά του Terrence MalickThe Tree of Life, ή ελληνιστί Tο δέντρο της ζωής που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Καννών στις 16 Μαΐου!

    Και ναι, τελικά αυτό που φανταζόμασταν!
    Η ταινία έχει και …δεινόσαυρους!!!

    Καλά όταν λέμε δεινόσαυρους μη φανταστείτε το Jurassic Park, αλλά η ταινία αντιπαραθέτει την αρχή και το τέλος του κόσμου, οπότε ένα μικρό δεινοσαυράκι είναι απαραίτητο!

    Ο Terrence Malick είχε σκηνοθετήσει το Days of Heaven το 1978 για το οποίο βραβεύτηκε στις Κάννες.

    Mετά έφυγε στο Παρίσι και επέστρεψε μετά από χρόνια στο Hollywood  για να σκηνοθετήσει ...




    ...τις επόμενες επιτυχίες του, τα The Thin Red Line (μία από τις Ταινίες που Αδικήθηκαν του FilmBoy) και την περιπέτεια The New World  το 2005.

    Στο Tree of Life συνεργάζονται για πρώτη φορά ο Sean Penn και ο Brad Pitt!

    Είναι μια ιστορία για τη ζωή, την απώλεια και το ταξίδι προς την ωριμότητα με όποιο κόστος συνεπάγεται αυτό.

    Όλα αυτά τα βλέπουμε μέσα από τα μάτια του 11χρονου Jack,  ο οποίος στην προσπάθειά του να κατανοήσει τον κόσμο και να γνωρίσει τον εαυτό του, περιπλανιέται σε άγνωστα μονοπάτια και έρχεται αντιμέτωπος με τις μεγάλες αλήθειες της ζωής.

    Σε όλο αυτό το επίπονο ταξίδι για την αυτογνωσία που λίγο πολύ απασχολεί όλους μας  - έστω σε κάποιες φάσεις της ζωής μας - ο Malick εκμεταλλεύεται και αξιοποιεί στο έπακρο την πολυτέλεια που του προσφέρει η έβδομη τέχνη και ο συναρπαστικός κόσμος του σινεμά…

    Στη συνέχεια δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν καθώς και το trailer που είχαμε δει το Δεκέμβριο του The Τree of Life το οποίο θα δούμε στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.













    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cannes 2011: Απίστευτες εικόνες από το The Tree of Life του Terrence Malick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top