F John Travolta και Uma Thurman ξανά μαζί στο Savages του Oliver Stone - FilmBoy John Travolta και Uma Thurman ξανά μαζί στο Savages του Oliver Stone - FilmBoy
  • Latest News

    John Travolta και Uma Thurman ξανά μαζί στο Savages του Oliver Stone

    Δούλεψαν μαζί για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία στο Pulp Fiction του Quentin Tarantino και αργότερα ...σε κάποιο Be Cool.

    Η Uma Thurman και ο John Travolta θα βρεθούν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη – όπως αναφέρει το Deadline – στη νέα ταινία του Oliver Stone που δεν είναι άλλη από τη μεταφορά του βιβλίου του Don Winslow και τιτλοφορείται Savages.

    Η Blake Lively έτρεξε να υπογράψει πριν λίγες μέρες, αμέσως μόλις ακούστηκε ότι ήταν η κύρια υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που ίσως μπερδεύει τα πράγματα για το Oz: The Great and Powerful του Sam Raimi, για το οποίο έχει επίσης συμφωνήσει.

    Για να επανέλθουμε όμως, ...




    ...στο Savages θα δούμε την ιστορία δυο ανεξάρτητων εμπόρων μαριχουάνας (οι Taylor Kitsch και Aaron Johnson είναι ήδη κλεισμένοι) που εκβιάζονται από ένα μεγάλο καρτέλ το οποίο έχει απαγάγει τη φίλη τους Ophelia (Lively) και ζητάνε όλα τα χρήματα τους.

    Ο Travolta θα παίξει έναν πράκτορα της δίωξης και η Thurman τη μητέρα της Ophelia ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και ο Benicio del Toro στο ρόλο του αρχηγού του καρτέλ και η Salma Hayek ως Μεξικάνα ...καρτελίστρια.

    Με Oliver Stone πίσω από τη κάμερα και ένα τόσο λαμπερό και έμπυρο cast, το Savages είναι από τα πιο ενθουσιώδη νέα project που έχουμε να περιμένουμε.

    Δε νομίζετε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: John Travolta και Uma Thurman ξανά μαζί στο Savages του Oliver Stone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top