F Ο George Romero στο remake του Children Shouldn’t Play With Dead Things - FilmBoy Ο George Romero στο remake του Children Shouldn’t Play With Dead Things - FilmBoy
  • Latest News

    Ο George Romero στο remake του Children Shouldn’t Play With Dead Things

    Το ότι το Fangoria σκοπεύει να βρεθεί στη παραγωγή του remake ενός classic ζομπι φιλμ με τίτλο Children Shouldn’t Play With Dead Things είναι γνωστό στον τρομοχώρο εδώ και κάποιες ημέρες.

    Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ήταν τα ονόματα των σκηνοθετών που φέρονται να εμπλέκονται.

    Όπως αναφέρει το Fearnet, ο George Romero θα σκηνοθετήσει και ο θρυλικός Tom Savini θα κάνει τα effects ...και αν ο πρώτος δε χρειάζεται ιδιαιτέρες συστάσεις, ο δεύτερος θα αναγνωρισθεί από όλους σας μόλις δείτε τη φωτογραφία του κάτω.

    Ο Tom Savini είναι μια cult φιγούρα που έχει παίξει ως ηθοποιός σε χορροριές όπως το From Dusk Till Dawn, Dawn of the Dead, Grindhouse και άλλα, και είμαι βέβαιος ότι τον αναγνωρίσατε.

    Όσο κι αν είμαι φαν του George Romero, δε μπορώ να μην πω ότι τα τελευταία του ‘...of the Dead’ ήταν μετριότητες αλλά νομίζω ότι θα του κάνει καλό να ξεφύγει από το franchise και να κάνει μία άλλη horror ταινία.

    Το Children Should’t Play With Dead Things του 1973 σκηνοθέτησε ο Bob Clark και μιλάει για 6 παιδιά που ξεθάβουν ένα πτώμα ονόματι Orville και με διάφορες τελετές προσπαθούν να το επαναφέρουν στη ζωή.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο George Romero στο remake του Children Shouldn’t Play With Dead Things Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top