F Φοβερές σκηνές πολεμικών τεχνών στο trailer του IP Man 2 - FilmBoy Φοβερές σκηνές πολεμικών τεχνών στο trailer του IP Man 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Φοβερές σκηνές πολεμικών τεχνών στο trailer του IP Man 2

    Δεν είμαι οπαδός των ταινιών με πολεμικές τέχνες, αλλά είμαι νέο-φαν του Ασιατικού σινεμά.

    Με την ιδία λογική, θα σας έλεγα ότι ποτέ δεν ήμουν φίλος του Bruce Lee και των ταινιών του αλλά μετά από αυτό το trailer θα γίνω στενός φίλος του δασκάλου του, IP Man και των ταινιών του.

    Ναι, ο IP Man φέρεται ως ο άνθρωπος που δίδαξε τις αρχές του Kung Fu και του Wing Chun στον μετρ του είδους Bruce Lee, και αν δείτε το νέο trailer που κυκλοφόρησε, δε θα απορήσετε γιατί.

    IP Man 2: Legend of the Grandmaster λέγεται το sequel του 1ου IP Man το 2008 (μη με ρωτάτε, δεν έχω ιδέα) και αν πιστέψουμε όσους είδαν το φιλμ, πρόκειται για την καλύτερη ταινία πολεμικών τεχνών που έχετε δει μέχρι σήμερα!

    Η σκηνοθεσία είναι του Wilson Yip και πρωταγωνιστεί ο Donnie Yen στο ρόλο του τίτλου και ο Sammo Hung στο ρόλο του κακού.

    Προβλήθηκε στη Κίνα τον Απρίλιο αλλά θα προβληθεί στην Αμερική στις 28 Ιανουαρίου 2011, εξ’ού και το μικρό trailer που κυκλοφόρησε μαζί με το poster που είδατε νωρίτερα.

    Μιλάμε για φοβερές σκηνές, μη το χάσετε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φοβερές σκηνές πολεμικών τεχνών στο trailer του IP Man 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top