F Sundance 2011: 1o teaser trailer για το θρίλερ του Kevin Smith, Red State - FilmBoy Sundance 2011: 1o teaser trailer για το θρίλερ του Kevin Smith, Red State - FilmBoy
  • Latest News

    Sundance 2011: 1o teaser trailer για το θρίλερ του Kevin Smith, Red State

    Η διαφημιστική καμπάνια της ταινίας τρόμου του Kevin Smith είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, με τα poster να βγαίνουν σε πλειστηριασμό με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες και κάποια podcast από τη ταινία να έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Smodcast.com του ίδιου του Smith.

    Στον ίδιο χώρο βγήκε το 1ο teaser trailer για το Red State και δεν έχει σχέση με οτιδήποτε έχει κάνει ο σκηνοθέτης παλαιότερα (το περσινό Cop Out και το πολύ καλό Zack and Miri Make a Porno).

    Το trailer είναι ...σκοτεινής διάθεσης, περιέχει κάποιες ωμές σκηνές και σίγουρα είναι από τα πιο αναμενόμενα φιλμ που θα δούνε οι τυχεροί στο φεστιβάλ του Sundance το Γενάρη.

    Δεν υπάρχει επίσημη σύνοψη, διανομή ακόμα δεν έχει (αλλά στο φεστιβάλ θα βρει σίγουρα) και κάποια από τα ονόματα του cast είναι η Melissa Leo, ο Michael Angarano και ο Kyle Gallner.

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο teaser trailer του Red State και αφήστε τη γνώμη σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sundance 2011: 1o teaser trailer για το θρίλερ του Kevin Smith, Red State Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top