F Εικόνες ρομάντζου απο τα γυρίσματα του Twilight Saga: Breaking Dawn - FilmBoy Εικόνες ρομάντζου απο τα γυρίσματα του Twilight Saga: Breaking Dawn - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες ρομάντζου απο τα γυρίσματα του Twilight Saga: Breaking Dawn

    Το FilmBoy βρήκε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Twilight Saga: Breaking Dawn στη Βραζιλία, εκεί που περνούν το μήνα του μέλιτος η Bella και ο Edward.

    Εκεί είναι που η Bella ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το μισό-βαμπίρ παιδί του Edward, που θα μεγαλώσει σε χρόνο ρεκόρ και θα διασταυρωθεί ξανά με την ...αγέλη του Jacob και το βασιλιά των Volturi.

    Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν spoiler φυσικά, αλλά είναι στην επίσημη σύνοψη του αναμενόμενου sequel, το οποίο βρίσκεται στα τελειώματα των γυρισμάτων του.

    Θυμίζω ότι τι 1ο μέρος του Breaking Dawn θα βγει στους κινηματογράφους ακριβώς 1 χρόνο από σήμερα (18 Νοεμβρίου 2011) ενώ το 2ο ένα χρόνο μετά (16 Νοεμβρίου 2012).

    Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια είναι από μια ρομαντική σκηνή της ταινίας, με τη Kristen Stewart και τον Robert Pattinson να φιλιούνται παθιασμένα και να κάνουν βόλτες στους δρόμους της Βραζιλίας.

    Μια χαρά τη βλέπω τη Kristen...
    Μη σας πω ότι νομίζω ότι χαμογελάει κιόλας!










       
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες ρομάντζου απο τα γυρίσματα του Twilight Saga: Breaking Dawn Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top